- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σοκαριστικό: Έδεσαν έγκυο σε στύλο και τη χτύπησαν μέχρι λιποθυμίας (video)
Επειδή έκλεψε 125 ευρώ
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στο οποίο διακρίνεται μία έγκυος γυναίκα από την Κίνα, να είναι δεμένη σε έναν τηλεφωνικό στύλο και να γρονθοκοπείται άγρια στο πρόσωπο μέχρι που χάνει τις αισθήσεις της και πέφτει λιπόθυμη στο έδαφος.
Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 29 Αυγούστου σε ένα χωριό κοντά στην πόλη Taizhou στην ανατολική Κίνα.
Στο βίντεο διακρίνεται η γυναίκα δεμένη κι ένας άνδρας να της τραβά τα μαλλιά και να την χτυπά στο πρόσωπο, ενώ άλλοι προσπαθούν να τον απομακρύνουν. Στη συνέχεια, η γυναίκα που φέρεται να ονομάζεται Lu, φαίνεται να γλιστρά προς τα κάτω και ο άνδρας να την κλωτσά στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της.
Τότε, μια ηλικιωμένη γυναίκα προσπαθεί να την βοηθήσει, ωστόσο, στο διάρκειας δύο λεπτών βίντεο, ακούγονται και κάποιες φωνές που παροτρύνουν τον άνδρα να μην δείξει έλεος απέναντι στην 28χρονη έγκυο. «Χαστούκισέ την, να δούμε αν θα το ξανακάνει» λέει μια φωνή.
Ο λόγος που η 28χρονη έτυχε αυτής της βάναυσης τιμωρίας είναι πως έχει καταγραφεί να κλέβει μετρητά από σπίτια κατοίκων της περιοχής. Μάλιστα, για ένα από τα περιστατικά έχει φυλακιστεί.
Ανακοίνωση της αστυνομίας επιβεβαιώνει πως η 28χρονη Lu πιάστηκε στα πράσα να μπαίνει στις 18 Αυγούστου στο σπίτι ενός κατοίκου του χωριού σε σπίτι Hengshan, επιχειρώντας να κλέψει 900 κινεζικά γουάν (125,64 ευρώ). Τότε, εξαιτίας της προχωρημένης της εγκυμοσύνης οι κάτοικοι την άφησαν να φύγει χωρίς να ειδοποιήσουν την αστυνομία, αφότου εκείνη βέβαια επέστρεψε τα χρήματα που είχε αποσπάσει.
Όμως, στις 29 Αυγούστου, οι κάτοικοι του ίδιου χωριού την είχαν ξαναδεί να περιφέρεται και θεώρησαν ότι σκοπός της «επίσκεψής» της ήταν η κλοπή. Ετσι, ενήργησαν αναλόγως…
Μετά το περιστατικό, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα και χωρίς να έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα στην εγκυμοσύνη της.
Ως υπαίτιος των τραυμάτων της συνελήφθη και κρατήθηκε ένας άνδρας ονόματι Yin. Του επιβλήθηκε οκταήμερη φυλάκιση και πρόστιμο 300 κινεζικά γουάν (41,88 ευρώ).
Προσοχή! Ακολουθούν σκληρές εικόνες:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
28 ημέρες από το Τσερνιβτσί μέχρι το Κίεβο: η καθημερινότητα του πολέμου, οι άγρυπνες νύχτες και οι άνθρωποι που επιμένουν να συνεχίζουν
Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για τα αίτια
Η παρουσιάστρια ξέσπασε σε δάκρυα και κοινοποίησε τα χυδαία σχόλια που δέχθηκε μετά από εμφάνισή της σε κόκκινο χαλί
Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η εμβληματική πολιτικός και υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων
Ανασκόπηση των ανυπόστατων ισχυρισμών του Αμερικανού προέδρου με αφορμή την επέτειο
Μετανάστες πρώτης ή δεύτερης γενιάς που εργάζονταν στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου
Όλα τα βλέμματα στο “Ground Zero”
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Από τα βομβαρδισμένα σπίτια της μαρτυρικής Ουκρανίας και τα Στενά του Ορμούζ πηγαίνουμε στο Αρχιπέλαγος Σβάλμπαρντ και στη Φινλανδία, την ίδια στιγμή που ένας 17χρονος εντοπίζει εξωγήινα ραδιοσήματα από το σπίτι του
Τι είπε χρησιμοποιώντας το παράδειγμα ενός προσωπικού δανείου
Τμήμα από το χέρι του Ντμίτρι Ντονσκόι μεταφέρεται στη γραμμή του μετώπου για «πνευματική ενίσχυση»
Απερισκεψία, υποτίμηση αντιπάλων και αυταπάτες παντοδυναμίας
Πώς έγινε γνωστή ως «human printer»
Οι περισσότερες περιπτώσεις αφορούσαν την Κίνα
Από πού θα έρχονταν τα 1,2 τρισ. δολάρια
Oι κοπέλες ήταν 13 και 14 χρονών αντίστοιχα
Έχασε τους ηγέτες της, όχι όμως και την επιρροή της
Κεντρικό σημείο της επιστολής είναι ο νομικός ορισμός
«Σίγουρα μετατοπίστηκε βίαια προς το παράθυρο, αλλά δεν βγήκε από αυτό», ισχυρίζεται ο διευθύνων σύμβουλος της αεροπορικής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.