- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΟΦΗ – Κηφισιά 2-0: Εύκολο απόγευμα για τους Κρητικούς
Ενάντια στη ροή του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 24ο λεπτό
ΟΦΗ – Κηφισιά 2-0: Εύκολο απόγευμα για τους Κρητικούς - Ενάντια στη ροή του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 24ο λεπτό
Ο ΟΦΗ πέτυχε δύο γκολ από το πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Κηφισιά, με Ανδρούτσο και Μπουχαλάκη, τα οποία αποδείχθηκαν αρκετά για να φτάσει η ομάδα του Χρήστου Κόντη στο 2-0 και να σημειώσει τη δεύτερη νίκη σε τρεις αγώνες, αφήνοντας τους Αθηναίους στον έναν, με παιχνίδι λιγότερο.
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά στοχεύοντας σε ένα γρήγορο γκολ και είχαν σημαντικές ευκαιρίες για να το πετύχουν, με τον Σαγάλ στο 5ο λεπτό να αστοχεί, τον Χριστογεώργο να εξουδετερώνει στο επόμενο λεπτό την προσπάθεια του Πόμπο και τον ποιοτικό Ισπανό μέσο να «σημαδεύει» το δοκάρι στο 16΄ με δυνατό συρτό σουτ.
Ωστόσο, ενάντια στη ροή του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 24ο λεπτό από λάθος του Ρουκουνάκη που δεν απομάκρυνε την μπάλα, δίνοντας ευκαιρία στον Ανδρούτσο να τελειώσει τη φάση για το 1-0. Στο 32΄ ήταν ένας άλλος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού που έθεσε στέρεες βάσεις νίκης, με τον Μπουχαλάκη να διπλασιάζει ύστερα από απίθανη εκτέλεση φάουλ.
Το 0-2 δεν αποθάρρυνε την ομάδα του Σεμπάστιαν Λέτο με το ιδιαίτερα μαχητικό πνεύμα. Η Κηφισιά προσπάθησε να βρει το γκολ που θα την ξανάβαζε στο παιχνίδι και στο 61΄ είχε δεύτερο δοκάρι, ξανά με τον Πόμπο που εκτέλεσε χωρίς κοντρόλ με τον Χριστογεώργο να βρίσκει την μπάλα κι εκείνη ύστερα να χτυπά στο αριστερό δοκάρι.
Διαβάστε τη συνέχεια στο debut.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διθυραμβικά σχόλια για τον Έλληνα κίπερ
Ιστορικό επίτευγμα: Ο 43χρονος υπεραθλητής κάλυψε 91,4 χιλιόμετρα στο Ιόνιο
Τα επόμενα βήματα και η επιστροφή στη Θεσσαλονίκη
Απόψε η αναμέτρηση της «Ένωσης»
Η ώρα και το κανάλι του παιχνιδιού
Nαυάγησαν οι συνομιλίες ανάμεσα στους δύο πρώην παγκόσμιους πρωταθλητές βαρέων βαρών
Μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές του φετινού US Open σημείωσε η Τσινγουέν Ζενγκ
Ένα αστείο, μια…παράλογη ιδέα μόλις λίγες μέρες νωρίτερα, που έκανε πραγματικότητα
Το πρώτο μήνυμα του Τόμας Ουόκαπ μετά από την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό
«Δεν είχαμε καμία επικοινωνία με τον Αταμάν, βρείτε μου έναν παίκτη που να έχει σχέση μαζί του»
Σοβαρές καταγγελίες μετά τη διάσωση
Ο λόγος που θα αγωνιστούν στην ίδια ομάδα
Όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ για την επιστροφή της Ένωσης στο Champions League
Τι δήλωσε ο προπονητής των Λονδρέζων
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η ανάρτηση του άσου του Παναθηναϊκού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.