- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Δεν θα τον αναφέρω ποτέ ξανά»: Η Μπαντόσα μιλά για τον χωρισμό από τον Τσιτσιπά
Η 28χρονη τενίστρια βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Νο 140 της παγκόσμιας κατάταξης
Πάουλα Μπαντόσα: «Έκλεισα αυτό το κεφάλαιο και νιώθω πιο ελεύθερη»
Η Πάουλα Μπαντόσα μίλησε ξανά για τον χωρισμό της από τον Στέφανο Τσιτσιπά, δηλώνοντας ότι η σχέση τους είχε «πολλά τοξικά στοιχεία» και ξεκαθαρίζοντας πως δεν σκοπεύει να αναφερθεί ξανά στον Έλληνα τενίστα.
H Πάουλα Μπαντόσα, η οποία ετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο Γουίμπλεντον, ανέφερε ότι η δύσκολη περίοδος που βίωσε δεν είχε να κάνει μόνο με τους τραυματισμούς που αντιμετώπισε.
«Υπήρχαν πάρα πολλά τοξικά πράγματα. Το έχω ήδη πει και το έχουν επιβεβαιώσει και άλλοι παίκτες, γιατί στο Tour όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο γι' αυτό ούτε να δώσω περισσότερες εξηγήσεις. Ήθελα απλώς να εξηγήσω, ως άνθρωπος και ως γυναίκα, ότι δεν ήταν μόνο οι τραυματισμοί. Υπήρχαν κι άλλα πράγματα πίσω από αυτά, από τα οποία υπέφερα εγώ και οι άνθρωποι γύρω μου για έναν χρόνο», δήλωσε.
Η Μπαντόσα πρόσθεσε ότι πλέον θεωρεί πως έχει αφήσει πίσω της εκείνη την περίοδο.
«Είναι ένας άνθρωπος που δεν πρόκειται να αναφέρω ξανά. Έχω τον χαρακτήρα μου, άφησα πίσω μου αυτή την ιστορία, έκλεισα αυτό το κεφάλαιο και νιώθω πιο ελεύθερη. Θέλω να γυρίσω σελίδα και να μην αναφερθώ ξανά σε αυτούς τους ανθρώπους», είπε.
Αναφέρθηκε επίσης σε βίντεο από το Γουίμπλεντον, το οποίο έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο οποίο καταγράφεται η αντίδρασή της σε βλέμμα του Απόστολου Τσιτσιπά, πατέρα του Στέφανου.
«Μου το έστειλαν. Το πρόσωπό μου τα λέει όλα. Αυτό το βίντεο συνοψίζει τα πάντα. Όσοι ήταν κοντά μου γνωρίζουν τι εννοώ», σχολίασε.
Η 28χρονη τενίστρια βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Νο 140 της παγκόσμιας κατάταξης, έπειτα από μια δύσκολη περίοδο με τραυματισμούς, και δηλώνει αποφασισμένη να επιστρέψει στην κορυφή.
«Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι δεν μου αρέσει καθόλου να βρίσκομαι εδώ. Δεν θα είμαι ευτυχισμένη ούτε αν είμαι στο Νο50 ή στο Νο30. Οι άνθρωποι γνωρίζουν πού θέλω να φτάσω», ανέφερε.
Πηγή: Marca
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η 28χρονη τενίστρια βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Νο 140 της παγκόσμιας κατάταξης
Ο 70χρονος Αργεντινός τεχνικός έχασε την υπομονή του όταν δέχθηκε ερωτήσεις
Ένα απίθανο στατιστικό έκανε την εμφάνισή του τις τελευταίες ημέρες
Η τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ 2026 συνεχίζεται και ολοκληρώνεται απόψε
Είκοσι έξι είναι οι ομάδες έχουν πλέον εγγυημένη μια θέση στη φάση των «32»
«Όταν ένιωσα ότι ήθελα να απομακρυνθώ από το μπάσκετ, ο Θανάσης μού είπε "τι λες ρε μ@@@α;"»
Ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων
Ισοπαλία πρόκρισης για την Αίγυπτο σε ματς θρίλερ με το Ιράν
Στην πρώτη συμμετοχή σε Παγκόσμιο Κύπελλο, έγραψε ιστορία
Αναστάτωση επικρατεί στην Ουρουγουάη, λίγο πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση (27/6-03:00) με την Ισπανία
2η μεταγραφή στην νέα εποχή Ομπράντοβιτς
Σπουδαία μεταγραφή για το τριφύλλι με τον Ολλανδό αμυντικό
Διαμορφώνεται σταδιακά η εικόνα των νοκ άουτ
Παίχτης - αποκάλυψη με τον Μοντέρο στη Βαλένθια
Ανακοίνωσε τη δημιουργία του SuperCup
Και οι δύο αθλητές διατηρούν συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027
Η χώρα προκρίθηκε στους «32» νικώντας τη «Νασιονάλμανσαφτ» με 2-1
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Γράφτηκε ιστορία στο τρέχον Παγκόσμιο Κύπελλο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.