Αθλητισμος

Και ο Μαρινάκης κατηγορούμενος;

 Για δωροδοκία - αλλοίωση αποτελέσματος 

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
96759-193955.jpg

Σε δωροδοκία-δωροληψία και αλλοίωση του αποτελέσματος στον αγώνα με τη Βέροια εμπλέκεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Β. Μαρινάκης, σύμφωνα με το κατηγορητήριο του ανακριτή διαφθοράς κ. Γιώργου Ανδρεάδη, μέρος του οποίου αποκαλύφτηκε χτες στην εκπομπή «Δίκη στον Σκάι».

Λεπτομερέστερα, σύμφωνα πάντα με το έγγραφο, ο κ. Μαρινάκης και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βέροια κ. Γιώργος Αρβανιτίδης, φέρονται να έχουν συμφωνήσει «με αθέμιτες ενέργειες να διαμορφώσουν το τελικό σκορ του αγώνα» των ομάδων τους από τις 6 Ιανουαρίου του 2013.

Υπενθυμίζεται ότι έχει ήδη έχει ασκηθεί δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα κατά της ΠΑΕ Βέροια, του κ. Αρβανιτίδη και του γενικού αρχηγού κ. Γιώργου Λαναρή, ενώ ο κ. Μαρινάκης έχει πάρει προθεσμία να απολογηθεί μέχρι τιις αρχές Ιουνίου. Για τον ίδιο λόγο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ φέρεται έτοιμος να παραιτηθεί (όχι όμως και να εγκαταλείψει την ιδοκτησία της ΠΑΕ),  ενώ πληροφορίες θέλουν ως πικρατέστερο διάδοχό του τον προκάτοχό του κ. Σωκράτη Κόκκαλη. 

Αν γίνει δίκη και οι ομάδες καταδικαστούν τελεσίδικα, υπάρχει άμεσος κίνδυνοςυποβιβασμού, ενώ για τον Ολυμπιακό θα υπάρχει και αποκλεισμός από το τσάμπιονς λιγκ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ