Αθλητισμος

Final Four 2024: Ο Παναθηναϊκός στον τελικό του Βερολίνου ενάντια στη Ρεάλ

Η μέρα και η ώρα του μεγάλου τελικού για το 7ο αστέρι

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Final Four 2024: Ο Παναθηναϊκός στον τελικό του Βερολίνου ενάντια στη Ρεάλ
Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ στον τελικό του Βερολίνου © EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός AKTOR είναι στον μεγάλο τελικό της EuroLeague και θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης με φόντο τον τίτλο

Ο Παναθηναϊκός AKTOR εξασφάλισε την παρουσία του στον μεγάλο τελικό της EuroLeague και η ομάδα με την οποία θα διεκδικήσει το τρόπαιο είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Final Four 2024: Ο Παναθηναϊκός στον τελικό του Βερολίνου ενάντια στη Ρεάλ
© EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός στον τελικό με τη Ρεάλ

Με εξαιρετική άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Φενερμπαχτσέ με 73-57 και προκρίθηκε στον τελικό του Final 4 της Euroleague.

Όντας κυρίαρχος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, επικράτησε άνετα της Φενέρμπαχτσε στην «Uber Arena» και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης όπου θα παλέψει για το έβδομο αστέρι του κόντρα σε Ρεάλ Μαδρίτης.

Για τη Φενέρμπαχτσε που δεν κατάφερε να προηγηθεί ποτέ στο ματς, κορυφαίος ήταν ο Χέιζ-Ντέιβιτς με 14 πόντους ενώ ο Καλάθης πάλεψε με 5 πόντους, 9 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Το τριφύλλι και οι Μαδριλένοι θα κοντραριστούν στον μεγάλο τελικό, ο οποίος θα κάνει τζάμπολ την Κυριακή 26 Μαΐου στις 21:00.

Ο μικρός τελικός ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακό θα ξεκινήσει την ίδια μέρα στις 18:00. Αμφότερες οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από το Novasports Prime.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1i30otgvcdl)

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στη Μαδρίτη

Το όνειρο της EuroLeague έσβησε το βράδυ της Παρασκευής (24/5) για τον Ολυμπιακό. Η Ρεάλ Μαδρίτης τον νίκησε με 87-76 και θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Κυριακής (26/5) τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Βερολίνου.

Το βράδυ της Παρασκευής (24/5) η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν απλώς ισοπεδωτική και με ένα εκπληκτικό πρώτο δεκάλεπτο έκανε τη δουλειά. Νίκησε με 87-76 τους Πειραιώτες και προκρίθηκε στον τελικό της Κυριακής (26/5 στις 21:00) για να παλέψει με τον Παναθηναϊκό για το τρόπαιο της EuroLeague.

Επεισόδια έξω από την Uber Arena

Ενώ πλησίαζε η έναρξη του Final Four της Euroleague στο Βερολίνο, επεισόδια σημειώθηκαν έξω από την Uber Arena.

Συγκεκριμένα, περίπου 100 οπαδοί της Φενερμπαχτσέ, η οποία αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στον πρώτο ημιτελικό (24/5, 19:00) προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν με τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο γήπεδο.

Στα επεισόδια τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, στον οποίο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το ιατρικό προσωπικό που βρίσκεται στο γήπεδο. Μετά την εξέλιξη αυτή, έκλεισαν οι θύρες της Uber Arena, ώσπου να εξομαλυνθεί η κατάσταση με τους Τούρκους οπαδούς, οι οποίοι έριξαν μπουκάλια στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που περίμεναν να μπουν στο γήπεδο.

 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1i2t0oo3te9)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.