Αθλητισμος

Το συγκλονιστικό βίντεο της Λίβερπουλ για το «αντίο» προς τον Γιούργκεν Κλοπ

Στο πεντάλεπτο βίντεο ξετυλίγεται ο θρύλος του Γερμανού προπονητή που θα μνημονεύεται για πάντα στο Λίβερπουλ

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το συγκλονιστικό βίντεο της Λίβερπουλ για το «αντίο» προς τον Γιούργκεν Κλοπ
Το συγκλονιστικό βίντεο της Λίβερπουλ για το «αντίο» προς τον Γιούργκεν Κλοπ © EPA/ANDY RAIN

Λίβερπουλ-Γιούργκεν Κλοπ: Το συγκινητικό βίντεο για το αντίο του - Στο πεντάλεπτο βίντεο ξετυλίγεται ο θρύλος του Γερμανού προπονητή που θα μνημονεύεται για πάντα

Λίγοτερο από 24 ώρες απομένουν για το το δύσκολο αντίο της Λίβερπουλ προς τον σπουδαίο Γιούργκεν Κλοπ. Το τέλος μιας εποχής είναι προ των πυλών για την αγγλική ομάδα με τον εμβληματικό Γερμανό προπονητή να λέει το αντίο του μετά από σχεδόν μια δεκαετία στο τιμόνι του συλλόγου.

Ο Γερμανός τεχνικός θα αποχαιρετήσει τους φίλους των Reds στο «Anfield» στο τελευταίο ματς της σεζόν, κόντρα στη Γουλβς (19/5, 18:00) για την τελευταία αγωνιστική της Premier League.

A Premier League Tribute To A Liverpool Legend | Farewell, Jürgen Klopp

Το συγκλονιστικό βίντεο της Λίβερπουλ για τον Γιούργκεν Κλοπ

Παραμονές του «αντίου» του, η Λίβερπουλ ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα συγκλονιστικό βίντεο με σημαντικές στιγμές από την πλούσια καριέρα και τις επιτυχίες που έφερε στην ομάδα του Μέρσεισαντ ο Γιούργκεν Κλοπ. Στο βίντεο 5 λεπτών ξετυλίγεται ο θρύλος του Κλοπ που θα μνημονεύεται για πάντα.

«Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ» καταλήγει στο τέλος του video ο Κλοπ, ο οποίος αποχωρεί έχοντας κατακτήσει με τη Λίβερπουλ Champions League, Premier League, Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, UEFA Super Cup, FA Cup, Super Cup Αγγλίας και δυο League Cup.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.