Αθλητισμος

Πάουλα Μπαντόσα: Τι είπε για τον χωρισμό με τον Τσιτσιπά

«Ήταν ο σωστός άνθρωπος τη λάθος στιγμή»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Πάουλα Μπεντόσα και ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Η Πάουλα Μπεντόσα και ο Στέφανος Τσιτσιπάς © Instagram/Tsitsidosa

Πάουλα Μπαντόσα: Τι είπε για τον χωρισμό με τον Τσιτσιπά - Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε

Ο χωρισμός του Στέφανου Τσιτσιπά με την Πάολα Μπαντόσα που ανακοινώθηκε από την Ισπανίδα τενίστρια ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα μονοπώλησε το ενδιαφέρον. Γι' αυτό και η Ισπανίδα τενίστρια επανήλθε στο ζήτημα και τοποθετήθηκε στον χωρισμό της από τον Έλληνα πρωταθλητή.

Ειδικότερα, η Πάολα Μπαντόσα μίλησε στο tennis.com για τον χωρισμό αυτόν παραδεχόμενη αρχικά ότι «συναισθηματικά δεν ήταν εύκολες οι τελευταίες ημέρες αλλά είμαι δυνατή οπότε προσπαθώ να διαχειριστώ τα πάντα όσο καλύτερα μπορώ».

«Όταν τα πηγαίναμε καλά, η σχέση μας ήταν καλή. Άλλες φορές είχαμε τις καριέρες μας, τα δικά μας πράγματα ο καθένας και ορισμένες φορές είναι καλύτερο να τραβάς ξεχωριστούς δρόμους» συνέχισε η Μπαντόσα.

Όπως είπε, η σχέση της με τον Στέφανο Τσιτσιπά «μου θύμιζε αρκετά την ιστορία της Μαρίας Σαράποβα με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ όταν συναντάς τον σωστό άνθρωπο αλλά μάλλον στην λάθος στιγμή. Κάπως έτσι είναι τα πράγματα».

«Είναι σαν τρενάκι λούνα παρκ. Ξυπνάς κάθε μέρα και δεν ξέρεις τι θα σου συμβείο. Συναισθηματικά υπήρχαν τα πάνω και τα κάτω και ήταν δύσκολα για μένα το τελευταίο διάστημα. Για την ώρα αντιδρώ καλά. Έχω την καλύτερη ομάδα δίπλα μου, παρακολουθούμε την κατάσταση καθημερινά. Είμαι αρκετά σίγουρη ότι όλα θα είναι αρκετά καλά» πρόσθεσε.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.