Αθλητισμος

Σάκκαρη: «Τέσσερις - πέντε Έλληνες ισοδυναμούν με 300»

Τι είπε για τους Έλληνες που βρέθηκαν στο πλευρό της στο ματς με την Σάρμα για τους «16» του Charleston Open

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σάκκαρη: «Τέσσερις - πέντε Έλληνες ισοδυναμούν με 300»
Σάκκαρη: «Τέσσερις - πέντε Έλληνες ισοδυναμούν με 300» © Eurokinissi

Μαρία Σάκκαρη: Τι είπε για τους Έλληνες που βρέθηκαν στο πλευρό της στο ματς με την Σάρμα για τους «16» του Charleston Open

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε της Άστρα Σάρμα στη φάση των «16» του Charleston Open και προκρίθηκε στα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει την Βερόνικα Κουντερμέτοβα.

Μετά το τέλος του αγώνα, η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στην Σάρμα, την επόμενη αντίπαλό της ενώ ευχαρίστησε το κοινό που βρέθηκε στο γήπεδο να την υποστηρίξει παρά το κρύο.

Μάλιστα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια υποκλίθηκε στους συμπατριώτες της που βρέθηκαν στο πλάι της σημειώνοντα πως «τέσσερις - πέντε Έλληνες, ισοδυναμούν με 300».

Για το ματς:

«Έπαιξα καλό τένις, όταν χρειάστηκε. Υπήρχαν κάποιες οριακές μπάλες στο πρώτο σετ, αλλά στο τέλος είμαι πολύ χαρούμενη που πήρα την πρόκριση. Νιώθω πιο άνετη στο χώμα και νιώθω όμορφα που βρίσκομαι εδώ».

Για την Κουντερμέτοβα:

«Παλιότερα έχει κερδίσει το τουρνουά. Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Την έχω κερδίσει κι εγώ στο παρελθόν. Θα παίξω το παιχνίδι μου. Θέλω να το ευχαριστηθώ».

Για το κοινό και τους Έλληνες που βρέθηκαν στο court να την στηρίξουν:

«Ξέρω έχει αρκετό κρύο σήμερα. Σας ευχαριστώ που μείνατε. Είναι εκπληκτικό ν' αγωνίζομαι μπροστά σας. Ευχαριστώ και τους Έλληνες που ήταν εδώ. Ήσασταν τέσσερις - πέντε, αλλά τέσσερις - πέντε Έλληνες, ισοδυναμούν με 300».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ