Αθλητισμος

Στο Ερυθρός Αστέρας - ΠΑΟ ο γιος της Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Έκατσε δίπλα από τον πάγκο του Παναθηναϊκού

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φίλιππος Νικολαΐδης, Ρούξι Ντουμιτρέσκου, Αλέξανδρος Νικολαΐδης
Στο Ερυθρός Αστέρας - ΠΑΟ ο γιος της Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Ερυθρός Αστέρας - ΠΑΟ: Ο γιος της Ρούξι Ντουμιτρέσκου παρακολούθησε τον αγώνα 

Ο Φίλιππος Νικολαΐδης, γιος της Ρούξι Ντουμιτρέσκου και του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, βρέθηκε στο Βελιγράδι και παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα του Ερυθρού Αστέρα με τον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από τον αγώνα στο προφίλ του στο Instagram. 

Ο Φίλιππος Νικολαΐδης που έχασε τον πατέρα του πριν από 1,5 χρόνο από καρκίνο και βίωσε την απώλεια της μητέρας του πριν από λίγες εβδομάδες από ανακοπή, ασχολείται με το μπάσκετ, ενώ έχει κληθεί στις μικρές εθνικές της Ρουμανίας, όπου ζούσε μόνιμα με τη μητέρα του τα τελευταία χρόνια. Όπως θα δείτε στο παρακάτω στιγμιότυπο, ο Φίλιππος παρακολούθησε τον αγώνα δίπλα από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της ομάδας του χάρισαν μια φανέλα του Λεσόρ.

Ο Φίλιππος Νικολαΐδης έχασε πριν από λίγες ημέρες και τη μητέρα του, Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Η Ρούξι Ντουμιτρέσκου πέθανε από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 46 ετών. Η πρώην αθλήτρια των Βριλησσίων του Παναθηναϊκού, αλλά και της Εθνικής Ελλάδας άφησε την τελευταία της πνοή την Κυριακή 3 Μαρτίου. Η Ντουμιτρέσκου γεννήθηκε στην πόλη Βαλτσέα και ξεκίνησε το βόλεϊ στο Πιτέστι. Αργότερα, ήρθε στην Ελλάδα για τα Βριλήσσια και τον Παναθηναϊκό. Στη συνέχεια της καριέρας της απέκτησε την ελληνική υπηκοότητα και έπαιξε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 με το εθνόσημο. Η Ρούξι Ντουμιτρέσκου παντρεύτηκε με τον Ολυμπιονίκη του τάεκβοντο, Αλέξανδρο Νικολαΐδη και απέκτησαν έναν γιο, τον Φίλιππο. Το ζευγάρι είχε πάρει διαζύγιο και έκτοτε η 46χρονη ζούσε στη Ρουμανία, όπου και διατηρούσε ακαδημία βόλεϊ.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czl4hochl4bd)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ