Αθλητισμος

ΑΕΚ: Μόνο η ανακοίνωση απομένει για την απόκτηση του Λιούμπισιτς

Το κόστος της μεταγραφής θα «αγγίξει» τα 4.000.000.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΑΕΚ: Μόνο η ανακοίνωση απομένει για την απόκτηση του Λιούμπισιτς
ΑΕΚ: Μόνο η ανακοίνωση απομένει για την απόκτηση του Λιούμπισιτς © YouTube Screenshot

Μόνο η επίσημη ανακοίνωση απομένει, ώστε να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα» ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς. Τα ξημερώματα της Τετάρτης (31/1) η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε ότι επήλθε προφορική συμφωνία με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, για τη μεταγραφή του Αυστριακού με κροατικές «ρίζες» μέσου. Ο Λιούμπιτσιτς αναμένεται στην Αθήνα ακόμα και σήμερα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και -εφόσον όλα πάνε καλά- να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Σύμφωνα με όσα διαρρέουν από κροατικής πλευράς, το συμβόλαιο θα είναι τετραετούς διάρκειας, ενώ το κόστος της μεταγραφής θα «αγγίξει» τα 4.000.000. Άλλωστε η Ντιναμό είχε επενδύσει 3.000.000 το καλοκαίρι του 2022 για να τον αποκτήσει από τη Ραπίντ Βιέννης, συνεπώς φρόντισε να βγάλει κέρδος, ενώ κρατάει και ποσοστό μεταπώλησης.

Ο 24χρονος Λιούμπιτσιτς (14/7/1999) έχει πάρει φέτος 27 ματς με τους Κροάτες σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας πετύχει δύο γκολ (το ένα εναντίον της ΑΕΚ στους προκριματικούς του Champions League). Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Αυστρίας και της Κροατίας, αλλά ακόμα δεν έχει κληθεί σε επίπεδο ανδρών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ