Αθλητισμος

«Να μην φοβούνται οι φίλαθλοι να πάνε γήπεδο με τα χρώματα της ομάδας τους» - Το ηχηρό μήνυμα του μικρού Γιάννη

Συγκλόνισε με τη δήλωση αυτή ο Γιάννης Παπαστεφανάκης στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Να μην φοβούνται οι φίλαθλοι να πάνε γήπεδο με τα χρώματα της ομάδας τους» - Το ηχηρό μήνυμα του Γιάννη Παπαστεφανάκη
«Να μην φοβούνται οι φίλαθλοι να πάνε γήπεδο με τα χρώματα της ομάδας τους» - Το ηχηρό μήνυμα του Γιάννη Παπαστεφανάκη ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Βία στα γήπεδα: Το ηχηρό μήνυμα του μικρού Γιάννη - Συγκλόνισε με τη δήλωση αυτή ο μικρός Γιάννης στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ

Στο πλαίσιο των βραβείων του ΠΣΑΠΠ και στην ανάδειξη των κορυφαίων της χρονιάς που μας πέρασε στο ελληνικό πρωτάθλημα, ένα ειδικό βράβειο δόθηκε στα αδέρφια Παπαστεφανάκη. Στις δηλώσεις τους, ο μικρός Γιάννης συγκλόνισε με το μήνυμα που πέρασε για τη βία στα γήπεδα«Να μην φοβούνται οι φίλαθλοι να πηγαίνουν στο γήπεδο με την φανέλα της ομάδας που υποστηρίζουν».

Το ηχηρό μήνυμα του Γιάννη Παπαστεφανάκη
Το ηχηρό μήνυμα του Γιάννη Παπαστεφανάκη © ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Ο Γιάννης και ο Ευθύμης Παπαστεφανάκης υποστηρίζουν διαφορετικές ομάδες. Ο Γιάννης είναι φίλαθλος του ΠΑΟΚ και ο Ευθύμης της ΑΕΚ. Ο Γιάννης είχε βρεθεί και στον περσινό τελικό μεταξύ των δύο ομάδων, στο Πανθεσσσαλικό στάδιο στο Βόλο, όπου ήθελε να συναντήσει τους παίχτες της ΑΕΚ για να πάρει μια φανέλα δώρο για τον αδερφό του.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-csw3e2gh44yp)

Στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ, ο μικρός Γιάννης τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του και πέρασε ένα πολύ δυνατό μήνυμα. «Αυτό που έζησα στο Πανθεσσαλικό ήταν πολύ ωραίο, χάρηκα πάρα πολύ γιατί πήγα να πάρω μία φανέλα για τον αδερφό μου και ήταν αφορμή για να γνωρίσω από κοντά τους παίκτες της ΑΕΚ. Ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία για μένα και θα ήθελα να πω στους φιλάθλους να μην φοβούνται να πηγαίνουν στο γήπεδο με το χρώμα της δικής τους ομάδας».

Μάλιστα τόσο οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης που ήταν στην εκδήλωση όσο και αυτοί του ΠΑΟΚ ανέβηκαν όλοι στη σκηνή και πλαισίωσαν τα δύο αδέρφια.

Ο αδερφός του, Ευθύμης ανέφερε: «Αισθάνομαι πολύ ωραία που βρίσκομαι εδώ, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΠΣΑΠΠ για την τιμή που μας έκανε να μας βραβεύσει και την οικογένειά μου».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cx9u22yu24pd)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ