Αθλητισμος

Στο Μουσείο της ΑΕΚ θα έχουν θέση και όσοι «πολέμησαν» την κατασκευή της OPAP Arena

«Θα μείνουν για πάντα στην ιστορική μας μνήμη»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ «Opap Arena-Αγιά Σοφιά» στη Νέα Φιλαδέλφεια © ΑΠΕ - ΜΠΕ / STR
Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ «Opap Arena-Αγιά Σοφιά» στη Νέα Φιλαδέλφεια © ΑΠΕ - ΜΠΕ / STR

Στο Μουσείο της ΑΕΚ θα έχουν θέση και όσοι «πολέμησαν» την κατασκευή της OPAP Arena - «Θα μείνουν για πάντα στην ιστορική μας μνήμη»

Οι άνθρωποι που - σύμφωνα με την ΑΕΚ - «πολέμησαν» την κατασκευή του νέου γηπέδου της, θα έχουν τη δική τους θέση στο μουσείο της Ένωσης, που θα εγκαινιαστεί μέσα στο 2024. Όπως ενημέρωσε επίσημα η ΠΑΕ ΑΕΚ, στο Μουσείο Ιστορίας θα υπάρχει ειδικός χώρος με φωτογραφίες και αναφορές στους ανθρώπους αυτούς, τους οποίους θεωρεί μέρος της συνολικής ιστορίας «η οποία έχει στιγμές άσχημες» όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Η ΑΕΚ επέστρεψε στο σπίτι – Τα εγκαίνια της «Αγιά Σοφιά-Opap Arena» | Open Sport 1/10/2022 | OPEN TV

Έτσι, στον ειδικό χώρο θα μνημονεύονται πρόσωπα όπως ο πρώην δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Άρης Βασιλόπουλος και ο τότε δημοτικός σύμβουλος, ο γιατρός Θανάσης Μάλλιος, ο πρώην υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και Ενέργειας από τον Ιανουάριο ως τον Ιούλιο του 2015, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο διάδοχός του, Πάνος Σκουρλέτης.

«Αυτοί ως χαρακτηριστικά παραδείγματα, αλλά και άλλοι που πρωταγωνίστησαν στις προσπάθειες ακύρωσης του έργου ζωής για την ΑΕΚ, θα έχουν την θέση τους για πάντα στην ιστορική μας μνήμη κι αυτό θα αποτυπωθεί στο Μουσείο της Ιστορίας μας», αναφέρει η ΠΑΕ.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ