- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άνχελ Ντι Μαρία: Ανακοίνωσε την αποχώρηση από την Εθνική μετά το Copa America
Τέλος εποχής για τον σπουδαίο Αργεντίνο επιθετικό
Άνχελ Ντι Μαρία: «Κρεμάει» τα παπούτσια του με την Εθνική - Τέλος εποχή για τον σπουδαίο Αργεντίνο επιθετικό
Ο Άνχελ Ντι Μαρία, πιο επιδραστικός παίκτης της Εθνικής Αργεντινής μετά τον Λιονέλ Μέσι κι ο άνθρωπος που σκόραρε σ’ όλους τους μεγάλους τελικούς της «αλμπισελέστε» τα τελευταία χρόνια (τελικός Μουντιάλ, τελικός Copa America, Finalissima) ανακοίνωσε την Πέμπτη (23/11) πως θα ολοκληρώσει την παρουσία του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, μετά το τέλος του Copa America 2024.
Ένας από τους πιο εμβληματικούς ποδοσφαιριστές στην Ιστορία της Αργεντινής, με 29 γκολ και 29 ασίστ σε 136 επίσημα ματς αποφάσισε να «κρεμάσει» το εθνόσημο μετά τις 14 Ιουλίου, ολοκληρώνοντας μία τεράστια διεθνή καριέρα γεμάτη από τίτλους και διακρίσεις.
Αναλυτικά το μήνυμα του Ντι Μαρία στον προσωπικό λογαριασμό του στα social media:
«Λοιπόν, ο τελευταίος αγώνας σε προκριματικά (κόντρα στη Βραζιλία) έφτασε για μένα, δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια πόσο γεμίζει τη ψυχή μου αυτόν τον τελευταίο καιρό το χειροκρότημα του κόσμου, απολαμβάνω κάθε δευτερόλεπτο αυτής της στοργής και των συμπαικτών μου, αυτών, των φίλων μου, χωρίς αυτούς, αυτή η ιστορία δεν θα είχε την ίδια αξία. Η αγάπη όλων σας με έκανε αυτό που είμαι σήμερα.
Δυστυχώς δεν μπορούμε να αφήσουμε να συμβαίνουν τα γεγονότα που έγιναν στο γήπεδο, σε κανέναν δεν αξίζει αυτή η κακή μεταχείριση, οι ξυλοδαρμοί, οι οικογένειες και τα φοβισμένα παιδιά στη μέση ενός γηπέδου όπου το μόνο πράγμα που έπρεπε να συμβαίνει είναι να δουν και να απολαύσουν έναν αγώνα. Ελπίζω να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Εμείς ως παίκτες θα υπερασπιζόμαστε πάντα τον κόσμο μας χωρίς αμφιβολία.
Στο Copa América θα είναι η τελευταία φορά που θα φορέσω τη φανέλα της Αργεντινής, με όλο τον πόνο στη ψυχή μου και νιώθοντας έναν κόμπο στο λαιμό μου αποχαιρετώ το πιο όμορφο πράγμα που μου συνέβη στην καριέρα μου, φορώντας τη, ιδρώνω και ΤΟ ΝΙΩΘΩ με όλη την περηφάνια.
Ευχαριστούμε τους οπαδούς, την οικογένεια, τους φίλους και τους συμπαίκτες, συνεχίζουμε να γράφουμε ιστορία και αυτό θα παραμείνει για όλη την αιωνιότητα. Πάμε Αργεντινή!».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δυο μεγάλες χώρες, δυο ενθουσιώδεις λαοί, μια λατινική γλώσσα, ένα παγκόσμιο κύπελλο
Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας
Η Αγγλία και η Γαλλία έχουν συναντηθεί 32 φορές και τρεις από αυτές ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο
Ο τρίτος άνθρωπος μετά τους Ζαγκάλο και Μπεκενμπάουερ που σήκωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής
Ήταν κοινό μυστικό ότι ο θρύλος του γαλλικού ποδοσφαίρου θα αναλάμβανε τους “μπλε” μετά το Μουντιάλ του 2026
Ο Άνταμ Σίλβερ δεν αποκάλυψε την εκτίμηση του
Συστάσεις να φορούν μάσκες όσοι εργάζονται ή ταξιδεύουν
Προκρίθηκε στα ημιτελικά χωρίς να χάσει σετ από την Παρκς
Την ερχόμενη Κυριακή, Ισπανία και Αργεντινή θα αναμετρηθούν στο στάδιο MetLife στο Νιου Τζέρσεϊ
«Όταν είμαστε ενωμένοι, μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα»
Στα δαχτυλίδια θα υπάρχουν ανάγλυφα το Παγκόσμιο Κύπελλο, το έτος διεξαγωγής και η ένδειξη «Παγκόσμιοι πρωταθλητές»
Viral το video που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Η βιωματική δράση της Kaizen Gaming και της AccessibALL στο Kaizen Campus ανέδειξε πώς η τεχνολογία και η καινοτομία μπορούν να κάνουν την εμπειρία του γηπέδου πραγματικά προσβάσιμη σε όλους
Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας οδεύει ολοταχώς προς τέταρτη θητεία παρά τις έντονες αντιδράσεις
Τι δήλωσε ο Greek Freak για τον Αργεντινό θρύλο
Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το στιγμιότυπο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η ανάρτησή της στο Instagram
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.