Αθλητισμος

Ρουμπιάλες: «Δεν υπήρξε κανένα σεξουαλικό περιεχόμενο»

Εξακολουθεί να αναζητά Δικαιοσύνη για την υπόθεση του φιλιού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Λουίς Ρουμπιάλες
O Λουίς Ρουμπιάλες © EPA/Eidan Rubio/RFEF

Ρουμπιάλες: Υποστηρίζει πως δεν υπήρξε κανένα σεξουαλικό περιεχόμενο - Εξακολουθεί να αναζητά Δικαιοσύνη για την υπόθεση του φιλιού

Μετά την ανακοίνωση της παραίτησής του από την RFEF, ο Λουίς Ρουμπιάλες, εξακολουθεί να αναζητά Δικαιοσύνη για την υπόθεση του φιλιού που έδωσε στην Τζένι Ερμόσο, κατά την διάρκεια της απονομής μετά τον τελικό του Μουντιάλ γυναικών, που ολοκληρώθηκε με θρίαμβο της «ρόχα».

Εξ΄αιτίας του θορύβου που προκάλεσε η συγκεκριμένη ενέργεια, ο Ρουμπιάλες αναγκάσθηκε να ανακοινώσει την παραίτησή του σε συνέντευξή του στον Βρετανό δημοσιογράφο, Πιρς Μόργκαν. Κι ενώ η πλήρης συνέντευξη θα μεταδοθεί σήμερα το απόγευμα, ένα νέο απόσπασμα αποκαλύφθηκε εχθές το βράδυ, προκαλώντας νέα διαμάχη στην Ισπανία μετά από τις εκπληκτικές δικαιολογίες που επικαλείται ο πρώην πρόεδρος του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Με αυτοπεποίθηση, που αγγίζει τα όρια της πρόκλησης, ο Ρουμπιάλες δηλώνει ότι «δεν υπήρξε κανένα κακό, κανένα σεξουαλικό περιεχόμενο, καμία επιθετικότητα, τίποτε από όλα αυτά» κατά την διάρκεια του περιστατικού σε βάρος της Ερμόσο και προσθέτει, όταν ο δημοσιογράφος τον ρωτά εάν υπήρξε κατάχρηση εξουσίας: «Φυσικά και όχι. Φυσικά και όχι. Είναι μια στιγμή έκρηξης και ευτυχίας».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ