Αθλητισμος

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Το ελληνικό clasico στις 19.30 στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
79673-161002.jpg

Με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο (19.30) συνεχίζεται η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στο αγωνιστικό μέρος, ο Μίτσελ άφησε εκτός αποστολής τους Σιόβα, Σαλίνο και Μπενίτες, ενώ ο Γιάννης Αναστασίου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μπεργκ, επιστρέφει όμως στη μεσαία γραμμή ο Μέντες. Προγνωστικά για το σημερινό παιχνίδι δεν χωράνε, καθώς και πέρυσι που ο Ολυμπιακός τα πήγαινε πολύ καλά, αντίθετα με τους «πράσινους», έχασε τελικά με 3-0 στο γήπεδό του. Πάντως, το παιχνίδι εκτός από το γόητρο έχει και βαθμολογική αξία, αφού οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται 3 βαθμούς πίσω από την κορυφή και οι «πράσινοι» 6.

Το πρόγραμμα της ημέρας

Σήμερα θα γίνουν, επίσης, τα παιχνίδια: Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ (15.00), ΠΑΟΚ - Βέροια (17.15), Κέρκυρα - Πλατανιάς (17.15) και Παναιτωλικός - Πανθρακικός (17.15).

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαρία Σάκκαρηω
Η Αθήνα επέστρεψε στον παγκόσμιο χάρτη του τένις και η Σάκκαρη της χάρισε μια αξέχαστη εβδομάδα

Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να σηκώσει το τρόπαιο μπροστά στο κοινό της, όμως όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες έγιναν μάρτυρες μιας εμπειρίας που ξεπέρασε το αποτέλεσμα.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY