Αθλητισμος

Ο Ρότζερ Φέντερερ δεν θα αγωνιστεί στο απλό του Laver Cup

Λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Roger Federer
© Adam Davy - PA Images / Getty Images

Ρότζερ Φέντερερ: Ο Ελβετός τενίστας δεν θα καταφέρει να συμμετέχει στο απλό του Laver Cup παρά μόνο στο διπλό που ξεκινά την Παρασκευή.

Ο Ρότζερ Φέντερερ δεν θα αγωνιστεί τελικά στο απλό του Laver Cup. Στόχος του Ελβετού τενίστα είναι να προετοιμαστεί για το διπλό που ξεκινά την Παρασκευή.

Ο Ελβετός ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο γόνατο και θέλει απλά να μπει στο court και να αποχαιρετήσει τους φιλάθλους.

Γι' αυτό και επέλεξε να αγωνιστεί μόνο στο διπλό και όχι στο απλό, προκειμένου να μην ρισκάρει την συμμετοχή του συνολικά στο τουρνουά.

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσα της Ελβετίας, με τον γυμναστή του να αποκαλύπτει πως από τον Ιούλιο σκεφτόταν να ανακοινώσει την αποχώρησή του. Ωστόσο, τελικά αποφάσισε να το πράξει μετά το US Open.

«Θα αποφασίσει τελευταία στιγμή αν θα αγωνιστεί. Από τον Ιούλιο άρχισε να σκέφτεται πως θα αποχωρήσει καθώς έβλεπε ότι έκανε τεράστια προσπάθεια για να προπονηθεί σε χαμηλά επίπεδα για τα δικά του δεδομένα. Είναι έξυπνη κίνηση να μην παίξει στο απλό. Δεν είναι μόνο το γόνατο που τον ταλαιπωρεί. Εχει παίξει τόσα ματς στην καριέρα του και το σώμα του είναι στα όριά του», ανέφερε ο γυμναστής του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ