- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
Κακοήθης ο όγκος του Σεμπαστιάν Αλέ της Ντόρτμουντ
Ο παίκτης είχε μόλις αποκτηθεί για «αντί Χάαλαντ»
Ντόρτμουντ: Κακοήθης ο όγκος του Σεμπαστιάν Αλέ.
Γι' αρκετούς μήνες εκτός των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Ντόρτμουντ θα μείνει ο Σεμπαστιάν Αλέ, καθώς ο γερμανικός σύλλογος γνωστοποίησε σήμερα (30/7) ότι ο Γάλλος στράικερ θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία. Και αυτό γιατί οι ιστολογικές εξετάσεις που έγιναν στον όγκο που αφαιρέθηκε από τον όρχι του 28χρονου άσου έδειξαν ότι είναι κακοήθης. Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέ υποβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα σε επέμβαση, καθώς ο όγκος ανακαλύφθηκε στη διάρκεια της προετοιμασίας της Μπορούσια.
«Ο Σεμπαστιάν θα λάβει τώρα την καλύτερη δυνατή θεραπεία. Οι πιθανότητες ανάρρωσης είναι πολύ καλές. Ευχόμαστε σ' αυτόν και την οικογένειά του πολλή δύναμη κι αισιοδοξία και οι σκέψεις μας είναι μαζί του στη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου» δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Σεμπάστιαν Κελ. Από την πλευρά του, ο γερμανικός σύλλογος αναφέρει στην ανακοίνωσή του ότι δεν θα αποκαλύψει άλλες ιατρικές λεπτομέρειες αναφορικά με τη θεραπεία του Αλέ.
Το 2019 αποκτήθηκε από την Γουέστ Χαμ που μπορούσε να φτάσει τα 50 εκατομμύρια ευρώ με τα μπόνους και αποτέλεσε ρεκόρ για τον σύλλογο. Τον Ιανουάριο του 2021 αποκτήθηκε από την ομάδα του Άγιαξ, έναντι 22,5 εκατομμυρίων ευρώ. Τον Σεπτέμβριο του 2021 έγινε ο πρώτος παίκτης μετά τον Μάρκο φαν Μπάστεν που σκόραρε 4 τέρματα στο ντεμπούτο του στην διοργάνωση. Στη φάση των ομίλων σκόραρε σε όλους τους αγώνες, σημειώνοντας 10 γκολ. Τον Ιούλιο του 2022 τον απέκτησε η Μπορούσια Ντόρτμουντ για 31,4 εκατομμύρια ευρώ χωρίς τα μπόνους.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Βαγγέλης Τσάπας έκανε ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην απόφαση του Παναγιώτη Γιαννάκη να κινηθεί δικαστικά μετά τις αποκαλύψεις για συγκεκριμένη αναμέτρηση
Τελικά ποιος βγήκε κερδισμένος από αυτό το trade;
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τοποθετήθηκεστο Instagram
Αφορά αγώνες από το 2016 ως το 2026
Τι ανέφερε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ στην ανακοίνωσή της
Σπουδαία πρόκριση για τον Έλληνα τενίστα
Ένας από τους βασικούς μάρτυρες της έρευνας φέρεται να παρέδωσε στις Αρχές τον κατάλογο
Τι δήλωσε ο Αργεντινός μύθος
Στο μικροσκόπιο δωροδοκίες, διαιτητές και στοιχήματα
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Γιατί είχε τόση σημασία η νίκη των Πειραιωτών
Όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς
Όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς
Το απόλυτο οι Πειραιώτες, μία νίκη σε τρεις αγώνες οι Κρητικοί
Ποιες ομάδες δεσπόζουν στην κορυφή του πίνακα
Το «μυρμήγκι» τον έστειλε στην…κορυφή του Europa League
Στο 6-1 το ρεκόρ του τριφυλλιού στην Euroleague
Τι λένε οι γονείς των μαθητών για τα παιδιά τους που ξέσπασαν σε κλάματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.