Αθλητισμος

Tελικός Κυπέλλου: Νέα διακοπή μετά το γκολ του Παναθηναϊκού

Είχαν προηγηθεί επεισόδια και πριν την έναρξη του αγώνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
image.jpg
ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΑΟΚ-ΠΑΟ © screenshot/otetv

Διακοπή στον τελικό κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό ύστερα από ρίψη αντικειμένων.

Επεισοδίων συνέχεια στον τελικό κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον ΠΑΟ. Ο ποδοσφαιριστής των πρασίνων Αϊτόρ ευστόχησε σε πέναλτι και πανηγύρισε μπροστά στην κερκίδα που βρίσκονται οπαδοί του ΠΑΟΚ, με τους Ασπρόμαυρους να πετούν αντικείμενα στον Ισπανό μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού και ένα από αυτά να βρίσκει στο χέρι τον Ιβηρα άσο του Τριφυλλιού.

Έτσι ο διαιτητής του αγώνα Aντόνιο Λαόθ έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια ύστερα από τον τραυματισμό του Αϊτόρ. Ο Λαόθ αποχώρησε με ένα κομμάτι τσιμέντο και ένα μπουκάλι που πιθανότατα έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο. 

Ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ βρίσκονται αντίπαλοι στο θεσμό του Κυπέλλου για 17η φορά. Ο αποψινός θα είναι ο πέμπτος τελικός μεταξύ τους, με τον Παναθηναϊκό να έχει κερδίσει αυτούς του 1955, του 1977 και του 2014, ενώ ο ΠΑΟΚ τον τελικό του 1972.

Διαιτητής είναι ο Αντόνιο Λαόθ (Ισπανία) κατηγορίας Elite της UEFA, έχοντας διευθύνει την περασμένη σεζόν τον τελικό του Champions League.

Βοηθοί του θα είναι οι Πάου Ντέιβις και Ρομπέρτο Αλομάρ, ενώ τέταρτος ο Ευάγγελος Μανούχος. Διαιτητής VAR ο Ρικάρντο Μπενγκοετσέα και AVAR ο Άγγελος Ευαγγέλου.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας έρχεται λίγες ημέρες πριν τη «μάχη» του Παναθηναϊκού στην έδρα του ΠΑΟΚ (ήττα για τους «πράσινους» με 2-0 στο φινάλε των play off της Superleague 1).

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ