Αθλητισμος

«Φλερτ» της Γιουβέντους με τον Τσιμίκα - Δίνει 13 εκατ. ευρώ στη Λίβερπουλ

Ο Έλληνας διεθνής εξαργυρώνει τις εκπληκτικές του εμφανίσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κώστας Τσιμίκας
Ο Κώστας Τσιμίκας © Liverpoolfc.com

Η Γιουβέντους θέλει τον Τσιμίκα και δίνει 13 εκατ. ευρώ στη Λίβερπουλ για να τον κάνει κάτοικο Τορίνο.

Πρωταγωνιστής στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά γήπεδα έχει γίνει ο Κώστας Τσιμίκας, εξαργυρώνοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Ο διεθνής μπακ των «reds» του Μέρσισαϊντ φαίνεται πως έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών «κολοσσών» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων και η Γιουβέντους.

Συγκεκριμένα, η «Μεγάλη Κυρία» του ιταλικού πρωταθλήματος φαίνεται πως θέλει να κάνει δικό της τον Κώστα Τσιμίκα και είναι διατεθειμένη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τα καταφέρει.

Δημοσιεύματα, μάλιστα, του ιταλικού Τύπου, θέλουν τη «Βέκια Σινιόρα» να ετοιμάζει πρόταση ύψους 13 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να δελεάσει τη Λίβερπουλ και να αποσπάσουν το πολυπόθητο «ναι» για να κάνει κάτοικο Τορίνο τον Έλληνα μπακ.

«Μπορεί να μην έχει καταφέρει να κερδίσει τη θέση του βασικού στο αριστερό άκρο της άμυνας της Λίβερπουλ, καθώς υπάρχει ο Αντριου Ρόμπερτσον, αλλά όποτε αγωνίστηκε ήταν εξαιρετικός. Ο 27χρονος αμυντικός είναι ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής και μπορεί να κάνει τη διαφορά, με το… βελούδινό του αριστερό πόδι.

Η Γιουβέντους είναι διατεθειμένη να δώσει 13 εκατ. ευρώ για να κάνει δικός της τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος είναι ένας εξαιρετικής ποδοσφαιριστής και με τον Λούκα Πελεγκρίνι μπορούν να συνθέσουν ένα δυνατό δίδυμο στην αριστερή πλευρά της άμυνας της Μεγάλης Κυρίας»
, αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα για τον Κώστα Τσιμίκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ