Αθλητισμος

Κώστας Νεστορίδης: Θετικός στον κορωνοϊό ο παλαίμαχος της ΑΕΚ

Μπήκε νοσοκομείο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
nestoridis.jpg

Ο Κώστας Νεστορίδης έχει κορωνοϊό. Ο θρυλικός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με covid, όπως γνωστοποίησε ο γιος του.

Ο Κώστας Νεστορίδης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, έχει κορωνοϊό. Την είδηση ότι ο θρυλικός άσος της ΑΕΚ έχει covid, έκανε γνωστή ο γιος του, Γιώργος, με ανάρτηση στο Facebook.

Ο «Νέστορας» διανύει το 92ο έτος της ζωής του. Θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους σκόρερ στα ελληνικά γήπεδα, που διέπρεπε με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Γεννημένος στη Δράμα στις 15 Μαρτίου 1930 είχε σημαντική προσφορά τόσο στην ΑΕΚ όσο και στην Εθνική Ελλάδος. Το 1948 έβγαλε δελτίο στον Πανιώνιο, όπου καθιερώθηκε και το 1951 κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδος. Το 1955 πήγε στην ΑΕΚ, όπου έκανε πολύ μεγάλη καριέρα μέχρι το 1965. Κατέκτησε πέντε φορές τον τίτλο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος.

Η ανάρτηση για τον Κώστα Νεστορίδη που έχει κορωνοϊό

«Καλησπέρα, δυστυχώς ο πατέρας μου είναι θετικός στον κορωνοϊο και μεταφέρεται άμεσα στο νοσοκομείο. Όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του, πρέπει να κάνουμε τεστ. Μακάρι ο Θεός να βάλει το χέρι του» έγραψε ο γιος του, Γιώργος.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ