Αθλητισμος

Τσιτσιπάς - Μπρούκσμπι 1-2: Αποκλείστηκε από το Indian Wells

Μεγάλη ανατροπή από τον Αμερικανό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς © EPA

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5 στον κόσμο) ηττήθηκε με 2-1 σετ (1-6, 6-3, 6-2) και αποκλείστηκε στον τρίτο γύρο του Indian Wells από τον Τζένσον Μπρούκσμπι (Νο43).

Την ήττα με 2-1 σετ υπέστη ο Στέφανος Τσιτσιπάς από τον Μπρούκσμπι και αποκλείστηκε από τον τρίτο γύρο του Indian Wells.

Ο Έλληνας τενίστας για ακόμα μία φορά δεν εμφανίστηκε στο ύψος τον περιστάσεων και όπως φάνηκε δεν άντεξε τον ρυθμό του αντιπάλου του και υπέκυψε στα αβίαστα λάθη του.

Πήρε εύκολα το πρώτο σετ ο Τσιτσιπάς - Λύγισε στη συνέχεια

Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε τον αγώνα επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί και χάνοντας μόλις ένα game πήρε το πρώτο σετ με 6-1.

Η υπεροχή του Έλληνα πρωταθλητή, ωστόσο, σταμάτησε εκεί. Η συνέχεια ανήκε εξ ολοκλήρου στον Μπρούκσμπι. Ειδικότερα, ο Αμερικανός πήρε προβάδισμα 3-0 games σχετικά εύκολα και παρά την προσπάθεια του Τσιτσιπά να αντιδράσει έφτασε στο 6-3 και το 1-1 σετ.

Με ανεβασμένη την ψυχολογία και βλέποντας προβληματισμένο τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο Μπρούκσμπι έκανε γρήγορα δύο break στο σερβίς του Στέφανου και έφτασε άνετα στο 4-0 και αργότερα στο 6-2 για να ολοκληρώσει μία τρομερή ανατροπή.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ