Αθλητισμος

Ήττα στον ημιτελικό του Australian Open για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Αποκλείστηκε από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς © EPA

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε δίκαια με 3-1 (6-7, 6-4, 4-6, 1-6) από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ και αποκλείστηκε από τον τελικό του Αυστραλιανού OPEN.

Την ήττα με 3-1 και τον αποκλεισμό από τον τελικό του Australian Open υπέστη ο Στέφανος Τσιτσιπάς από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Παρά το γεγονός ότι στα δύο πρώτα σετ το παιχνίδι έμοιαζε απόλυτα ισορροπημένο, στο τρίτο και τέταρτο σετ, ο Έλληνας τενίστας δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τους ρυθμούς του αντιπάλου του και γνώρισε δίκαιο αποκλεισμό.

Το πρώτο σετ, όπως αναμενόταν άλλωστε, ήταν κλειστό με τον Μεντβέντεφ να κρατά πολύ καλά το σερβίς του και να κάνει εν τέλει το 1-0 στο tie break.

Στο δεύτερο σετ, ο Τσιτσιπάς μπήκε πιο δυναμικά, πήρε τον έλεγχο του αγώνα και με εξαιρετικές απαντήσεις έφτασε γρήγορα στο 6-4, ισοφαρίζοντας σε 1-1 σετ.

Η συνέχεια, ωστόσο, δεν ήταν η καλύτερη για τον Τσιτσιπά. Ο Μεντβέντεφ στο τρίτο σετ κατάφερε να διατηρεί το σερβίς του, με τον Στέφανο να μην έχει καλές επιστροφές. Παρά το γεγονός ότι ο Έλληνας τενίστας κρατήθηκε ζωντανός ως το 8ο γκέιμ, ο Ρώσος αντίπαλός του έκανε το 2-1 (6-4).

H αδυναμία του Τσιτσιπά στις επιστροφές των σερβίς του Μεντβέντεφ έκανε τον Ρώσο στο 4ο σετ να επικρατήσει με τρομερή άνεση με 6-1 γκέιμ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ