- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πέθανε ο αδελφός του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ούγκο
Έναν χρόνο μετά τον θάνατο του «Πίμπε ντ' Όρο»
Ο αδερφός του Ντιέγκο Μαραντόνα και βετεράνος ποδοσφαιριστής, Ούγκο Μαραντόνα, άφησε την τελευταία πνοή του χθες, ύστερα από καρδιακή ανακοπή.
Έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, ο μικρός αδερφός του, Ούγκο, άφησε σήμερα, Τρίτη 28 Δεκεμβρίου, την τελευταία του πνοή σε ηλικία 52 ετών.
Σύμφωνα με ιταλικά μέσα, ο Ούγκο πέθανε από ανακοπή καρδιάς την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι του κοντά στη Νάπολη.
Ο Αργεντινός ήταν ο μικρότερος από τους τρεις αδερφούς Μαραντόνα (ο Ραούλ είναι ο μεσαίος) που έγιναν ποδοσφαιριστές. Άρχισε την καριέρα του κι αυτός στην Αρχεντίνος και το 1987 πήγε στην Ιταλία για την Άσκολι. Ακολούθησε η Ράγιο Βαγεκάνο, η Ραπίντ Βιέννης και στη συνέχεια μικρότερες ομάδες όπως η Ντεπόρτιβο Ιτάλια, η Προγκρέσο, η Φουτούρες, η Αβίσπα Φουκουόκα, η Κονσαντόλε Σαπόρο και η Τορόντο Ιταλία το 1999.
Όταν αποχώρησε από τη δράση ως ποδοσφαιριστής, έμεινε για ένα διάστημα στην Αργεντινή και στη συνέχεια μετακόμισε στο Πουέρτο Ρίκο υπό τον ρόλο του πρέσβη της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της πατρίδας του. Ανέλαβε προπονητής στην Πουέρτο Ρίκο Αϊλάντερς στο USL των ΗΠΑ και στη συνέχεια επέστρεψε στην Ιταλία, όπου εργάστηκε ως προπονητής σε διάφορες ακαδημίες ομάδων της Νάπολης.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χωρίς τον αρχηγό του θα διεκδικήσει ο ΠΑΟΚ την πρόκριση στη League Phase του Conference League
Οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ για την αυριανή αναμέτρηση
Τι είπε στην πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού στο glass floor του ΟΑΚΑ.
Τι δήλωσε ο Έλληνας αστέρας
Δείτε το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η ανάρτηση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ
«Με βρήκε λίγο πριν που σε φώναξα», είπε στον διαιτητή για φάση που διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι
Επόμενη αναμέτρηση κόντρα στην Ουκρανία
Πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα
Ο Τσέριν αποχωρεί από το «τριφύλλι» μετά από τέσσερα χρόνια
Yποστήριξε ότι απομακρύνθηκε επειδή «στηρίζει τις γυναίκες»
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Η θρυλική μπάλα έχει νέο ιδιοκτήτη
Σπουδαία προσθήκη για την ομάδα του Μαϊάμι
Η ώρα και το κανάλι του παιχνιδιού
Οι Αγρινιώτες επικράτησαν του Αστέρα AKTOR με 3-1 στο τελευταίο παιχνίδι της Κυριακής
Παρά τη δύναμη της σύγκρουσης, ο Ολλανδός βγήκε σώος και αβλαβής από το όχημα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.