Αθλητισμος

Ο ανεμβολίαστος Κίμιχ της Μπάγερν έχει πρόβλημα στους πνεύμονες

Εκτός δράσης μέχρι τέλους του έτους τουλάχιστον λόγω covid-19

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιούσουα Κίμιχ της Μπάγερν Μονάχου
Ο Γιούσουα Κίμιχ της Μπάγερν Μονάχου © Getty Images/Images

Ο ανεμβολίαστος παίχτης της Μπάγερν Μονάχου Γιόσουα Κίμιχ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στους πνεύμονες λόγω του covid-19

Ο ποδοσφαιριστής Γιόσουα Κίμιχ ένας από τους ανεμβολίαστους παίκτες της Μπάγερν Μονάχου που πρόσφατα νόσησε με κορωνοϊό, έχει σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα σοβαρό πρόβλημα στους πνεύμονές του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το πρόβλημα αυτό θα τον αφήσει εκτός δράσης τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς. Πρακτικά αυτό σημαίνει, ότι ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν θα στερηθεί τις υπηρεσίες του νεαρού μέσου στα τρία εναπομείναντα ματς πριν τη διακοπή κόντρα σε Μάιντς (14/12), Στουτγκάρδη (17/12) και Βόλφσμπουργκ (17/12).

Μιλώντας προ μηνός στο γερμανικό Sky ο Κίμιχ είπε πει πως δεν νιώθει ασφάλεια να κάνει το εμβόλιο και πως τηρεί σχολαστικά όλα τα μέτρα υγιεινής, ενώ υποβάλλεται συνεχώς σε τεστ. 

«Eπειδή δεν νιώθω ασφάλεια από την στιγμή που δεν υπάρχουν μελέτες για τις μακροπρόθεσμες συνέπειες. Φυσικά και αναλαμβάνω την ευθύνη των πράξεων μου. Τηρώ σχολαστικά όλα τα μέτρα υγιεινής και υποβάλλομαι σε τεστ κάθε δύο ή τρεις ημέρες. Καθένας έχει το δικαίωμα να πάρει όποια απόφαση θέλει αναφορικά με τον εαυτό του» είχε πει. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ