Αθλητισμος

Premier League: Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι 2-2 σε σπουδαίο ματς

Η φοβερή παράσταση στο Άνφιλντ άφησε μόνη στην κορυφή την Τσέλσι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στο καλύτερο παιχνίδι της σεζόν για τη φετινή Premier League, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι ήρθαν ισόπαλες 2-2 στο Άνφιλντ. Μόνη στην κορυφή πλέον η Τσέλσι.
ΛΙΒΕΕΡΠΟΥΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 2-2: Ο ΜΟ ΣΑΛΑΧ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΤΟΝ ΕΝΤΕΡΣΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ | ΦΩΤΟ: EPA/Andrew Yates 

Στο καλύτερο παιχνίδι της σεζόν για τη φετινή Premier League, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι ήρθαν ισόπαλες 2-2 στο Άνφιλντ. Μόνη στην κορυφή πλέον η Τσέλσι.

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο ντέρμπι κορυφής του Άνφιλντ, αποτέλεσμα που ευνοεί την Τσέλσι του Τόμας Τούχελ η οποία πέρασε μόνη πρώτη στην κορυφή μετά την 7η αγωνιστική της Premier League.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε στο μηδέν, με τη Λίβερπουλ να περνάει ένα ολόκληρο 45λεπτο, χωρίς κλασική ευκαιρία. Αντιθέτως η Mάντσεστερ Σίτι ήταν κυρίαρχη και έχασε ευκαιρίες.

Η Λίβερπουλ ωστόσο άλλαξε τα δεδομένα στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε από νωρίς τον έλεγχο. Το πρώτο γκολ ήρθε στο 58ο λεπτό, όταν ο Μο Σαλάχ έκανε φοβερή ενέργεια από τα δεξιά, έβγαλε τρομερή κάθετη στον Σάντιο Μανέ και εκείνος πλάσαρε υποδειγματικά για το 1-0.

Η Σίτι ωστόσο απάντησε με τον Φόντεν στο 69΄, ενώ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν για δεύτερη φορά, όταν ο Μο Σαλάχ πέτυχε ένα από τα ωραιότερα γκολ της θεαματικής καριέρας του, αδειάζοντας δύο αντιπάλους και εκτελώντας τον Έντερσον στο 76ο λεπτό.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα απάντησε και πάλι άμεσα, όταν σουτ του Ντε Μπρούιν κατέληξε στα δίχτυα του Άλισον στο 81΄.

Η Λίβερπουλ άγγιξε το 3-2 στην εκπνοή του αγώνα, όμως το τάκλιν του Ρόντρι απέτρεψε το γκολ του Φαμπίνιο, ο οποίος είχε βρεθεί μόνος σε κενή εστία.

Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα, η Τσέλσι βρίσκεται πρώτη στην κορυφή με 16 βαθμούς, ενώ η Λίβερπουλ ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής με 15 πόντους. Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έβερτον και Μπράιτον μοιράζονται την τρίτη θέση με 14 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον – Μίλνερ, Μάτιπ, Βαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – Φαμπίνιο, Χέντερσον, Τζόουνς – Μανέ, Ζότα, Σαλάχ.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον – Κανσέλο, Λαπόρτ, Ντίας, Γουόκερ – Ρόδρι, Μπερνάρντο Σίλβα, Ντε Μπρόινε – Γκρίλις, Ζέσους, Φόντεν.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ