Αθλητισμος

«Μολύνθηκε από τα περιστέρια του ο Ντούσαν Ίβκοβιτς»

Είχε μεγάλη αγάπη στα συγκεκριμένα πτηνά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O προπονητής Ντούσαν Ιβκοβιτς
O προπονητής Ντούσαν Ιβκοβιτς ©EPA Pool

Ο Σέρβος κόουτς Ντούσκο Βουγιόσεβιτς υποστήριξε ότι η υγεία του Ντούσαν Ίβκοβιτς επιδεινώθηκε έπειτα από μόλυνση από περιστέρια.

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε ο σπουδαίος Σέρβος κόουτς, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς αναφορικά με το πρόβλημα που επιδείνωσε την υγεία του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σήμερα

Ο 62χρονος προπονητής, μιλώντας στο σέρβικο κανάλι «Prvu» έκανε γνωστό τον λόγο του θανάτου του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Στα 78 του έτη, ο σπουδαίος προπονητής του Ολυμπιακού και όχι μόνο «άφησε την τελευταία του πνοή» στην πατρίδα του.

Ο Ίβκοβιτς έφυγε το πρωί της Κυριακής σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου έπειτα από την εισχώρηση νερού στα πνευμόνια του και την ύπαρξη έρπη. Η αγάπη του πετυχημένου προπονητή ωστόσο φαίνεται να είναι, σύμφωνα με τον Βουγιόσεβιτς και η αιτία που μολύνθηκε ο Ίβκοβιτς.

«Ήξερα ότι είχε κάποια προβλήματα, ότι μολύνθηκε από τα περιστέρια τα οποία ήταν το μεγάλο του πάθος. Επίσης ξέρω ότι είχε κάποια προβλήματα με έρπη. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το αύριο. Είναι ένας δαίμονας που λέγεται 'αύριο», είπε χαρακτηριστικά ο Βουγιόσεβιτς.

Η μεγάλη αγάπη του Ιβκοβιτς για τα περιστέρια

Η αγάπη του Ντούσαν Ιβκοβιτς για τα περιστέρια ήταν γνωστή και είχε εξήγηση, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο «Ντούντα» σε παλαιότερη συνέντευξή του: «Είναι οικογενειακή ρίζα. Ο σπουδαίος φυσικός Νίκολα Τέσλα ήταν θείος της μητέρας μου. Ξέρω ότι στα δωμάτια που ζούσε είχε πάντοτε ζευγάρια περιστέρια. Είναι τρομερό πάθος, είναι τρέλα. Δουλεύω με επιλογές ειδών, ζευγαρώνω. Σήμερα, στον τρελό κόσμο που ζούμε, στο στρες, εμένα με λυτρώνει να ασχοληθώ τον ελάχιστο χρόνο που έχω ελεύθερο με τα περιστέρια μου».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ