Αθλητισμος

Φουντούλης: Ζητάμε συγγνώμη για τη χαρά μας

«Μία νίκη δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο των ανθρώπων με ό,τι συμβαίνει. Μας θλίβει πολύ»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιάννης Φουντούλης
Ο Γιάννης Φουντούλης © Twitter

Ο Αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος πόλο, Γιάννης Φουντούλης ζήτησε συγγνώμη για τη χαρά των παικτών της ομάδας μετά την πρόκριση της Ελλάδας στον τελικό.

Για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα με τις πυρκαγιές που πλήττουν μεγάλα μέρη της χώρας μίλησε ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος πόλο, Γιάννη Φουντούλης.

Ο διεθνής πολίστας αναφέρθηκε στην τεράστια νίκη-πρόκριση επί της Ουγγαρίας ζητώντας συγγνώμη για τη χαρά που νιώθουν οι παίκτες της Εθνικής με την επιτυχία τους.

«Με ό,τι συμβαίνει στη χώρα μας όλοι έχουμε επηρεαστεί πάρα πολύ. Πόσο πόνο έχει προκαλέσει στους Έλληνες όλο αυτό που γίνεται με τις φωτιές. Δεν μπορώ να αφιερώσω κάτι στους ανθρώπους αυτούς, γιατί εμείς εδώ παίζουμε πόλο. Στη χώρα μας κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές, καταστρέφονται περιουσίες. Μία νίκη δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο των ανθρώπων με ό,τι συμβαίνει. Μας θλίβει πολύ. Ευχόμαστε να περιοριστούν όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας και να μην κινδυνέψει κανείς άνθρωπος, ζώα, η φύση. Εμείς, μέσα σε αυτές τις συνθήκες, ζητώ ένα συγγνώμη προκαταβολικά για τη χαρά που δείχνουμε να έχουμε, πόσο ενθουσιασμό. Αγωνιζόμαστε όλοι μας τη ζωή για να πραγματοποιήσουμε αυτό το όνειρο, οπότε με όλο τον σεβασμό θα πανηγυρίζουμε όσο μπορούμε. Το μυαλό μας όμως είναι στην Ελλάδα και στους ανθρώπους που περνούν δύσκολα αυτές τις ώρες», τόνισε ο Γιάννης Φουντούλης και πρόσθεσε:

«Δεν υπάρχει πιο μεγάλη στιγμή στην καριέρα ενός αθλητή. Καταφέραμε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Είμαι πάρα πολύ υπερήφανος που εκπροσωπώ τη χώρα μου. Καταφέραμε μαζί με τα παιδιά να μνημονεύεται αυτό εδώ και να αποτελεί ορόσημο. Θα είναι κάτι που θα μας ενώνει σε όλη μας τη ζωή».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ