Αθλητισμος

Αντετοκούνμπο: Αύριο η επιστροφή με το τρόπαιο στα Σεπόλια

Το ραντεβού με τους θαυμαστές του στο γηπεδάκι των Σεπολίων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο με το τρόπαιο του NBA
Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο με το τρόπαιο του NBA © EUROKINISSI/ ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στα Σεπόλια αύριο, Τρίτη 3 Αυγούστου 2021, με το τρόπαιο του NBA.

Στα Σεπόλια θα βρεθούν, όπως είχαν υποσχεθεί, το απόγευμα της Τρίτης (3/8) ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μαζί με το τρόπαιο του NBA, όπου έχουν ραντεβού με τους λάτρεις τους μπάσκετ και τους μικρούς θαυμαστές τους, που επιθυμούν να ακολουθήσουν τα χνάρια τους. 

Μάλιστα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με ανάρτησή του στα social media ανακοίνωσε την ώρα του ραντεβού στα Σεπόλια. «Αύριο 8 το απόγευμα Σεπόλια», έγραψε. 

ante.jpg
 

Σε δηλώσεις τους στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είχαν εκφράσει την επιθυμία τους να βρεθούν με το τρόπαιο στα Σεπόλια, στο γηπεδάκι της γειτονιάς που μεγάλωσαν. «Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες, όλους όσοι μας στήριξαν για να πάμε στο ΝΒΑ και να ζήσουμε το όνειρό μας. Είμαστε χαρούμενοι που γυρίσαμε για να δούμε τους φίλους μας και την οικογένειά μας. Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να φέρουμε το Κύπελλο μαζί, γιατί ήταν ολόκληρη διαδικασία. Είμαι πολύ χαρούμενος που ένα από τα μεγαλύτερα τρόπαια στον κόσμο είναι στην Ελλάδα. Είναι κάτι απίστευτο. Δεν ξέρω πόσες ημέρες θα μείνουμε, αλλά σίγουρα θα το πάω πίσω στα Σεπόλια, στου Ζωγράφου, στα μέρη που μεγαλώσαμε».

«Είναι μία απίστευτη διαδρομή. Είχα ανθρώπους δίπλα μου που με βοήθησαν, με πίστεψαν πως μπορώ να γίνω καλύτερος. Το να είσαι πρωταθλητής ΝΒΑ είναι συγκλονιστικό συναίσθημα. Το καλύτερο συναίσθημα που έχω βιώσει έως σήμερα είναι η στιγμή που έγινα πατέρας και τώρα ετοιμάζομαι να γίνω ξανά πατέρας», είχε πει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και πρόσθεσε: «Όλη αυτή η διαδρομή είναι τρελή. Αν μου έλεγες κάτι τέτοιο πριν από οκτώ χρόνια, θα σου έλεγα ότι είσαι τρελός. Με σκληρή δουλειά, δεν σταματάμε. Δεν έχουμε σταματήσει ως οικογένεια. Αυτό το ζήσαμε σε όλη μας τη ζωή. Βλέπαμε τους γονείς μας να δουλεύουν κάθε ημέρα. Για να μας μεγαλώσουν και να μας ταΐσουν. Το να έχουμε κάνει τόσα πράγματα, δεν σταματάμε. Δεν μπορούμε να σταματήσουμε. Οι γονείς μας δεν σταμάτησαν. Αυτή η διαδρομή είναι απίστευτη. Όλα αυτά που έρχονται, όλα τα καλά, τα λεφτά, οι φίλοι, να είσαι σε διαφημίσεις έρχονται μόνο με ένα πράγμα με τη σκληρή δουλειά. Δεν υπάρχει τίποτα χωρίς σκληρή δουλειά. Δεν ξέρω ποιο είναι το ταβάνι μου. Μόνο που δουλεύω σκληρά κάθε χρόνο. Κάθε σεζόν ξεπερνάμε αυτό που κάναμε την προηγούμενη. Δεν ξέρω αν θα κατακτήσουμε άλλο πρωτάθλημα».

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Επιστροφή του "βασιλιά" με τα τρόπαια του NBA | Μεσημβρινό δελτίο

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ