Αθλητισμος

Euro 2020: Η Αγγλία απέκλεισε τη Γερμανία και είναι στους «8»

Μεγάλη πρόκριση για την ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Euro 2020: Αγγλία - Γερμανία
Euro 2020: Αγγλία - Γερμανία © EPA/Andy Rain / POOL

Η Αγγλία με γκολ των Στέρλινγκ και Κέιν, κέρδισε 2-0 τη Γερμανία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Euro 2020.

Η Αγγλία νίκησε 2-0 τη μεγάλη της αντίπαλο, Γερμανία, και πήρε το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά του Euro 2020. Η ομάδα του Σάουθγκεϊτ ήταν πιο αποφασιστική, πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και ήταν εκείνη τελικά που πήρε τη νίκη. 

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ άνοιξε το σκορ στο 75' και έδωσε το προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του. Η Γερμανία δεν μπόρεσε να αντιδράσει και ο Χάρι Κέιν, με το πρώτο του γκολ στη διοργάνωση στο 86' καθάρισε την υπόθεση νίκη.

Τεράστια ευκαιρία έχασε ο Τόμας Μίλερ να ισοφαρίσει το παιχνίδι πριν το γκολ του Χάρι Κέιν, όταν βρέθηκε απέναντι από τον Πίκφορντ, το πλασέ του όμως έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι. 

Η Αγγλία περιμένει, πλέον, να μάθει αντίπαλό της από το Σουηδία - Ουκρανία που ξεκινά στις 22:00, για τον προημιτελικό του Σαββάτου στη Ρώμη.

Σημειώνεται ότι αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Γιοάχιμ Λεβ στον πάγκο της εθνικής Γερμανίας, καθώς έχει ανακοινώσει ήδη ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα και πως το Euro 2020 ήταν η τελευταία του διοργάνωση ως προπονητής των «Πάντσερ». 

ΑΓΓΛΙΑ (Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ): Πίκφορντ, Γουόκερ, Μαγκουάιρ, Στόουνς, Τρίπιερ, Ράις (88΄ Χέντερσον), Φίλιπς, Σο, Σακά (69΄ Γκρίλις), Κέιν, Στέρλινγκ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Γιοάχιμ Λεβ): Νόιερ, Ρίντιγκερ, Χούμελς, Γκίντερ (87΄ Τσαν), Κίμιχ, Κρόος, Γκορέτσκα, Γκόσενς (88΄ Σανέ), Μίλερ (90΄+2 Μουσιάλα), Χάβερτς, Βέρνερ (69΄ Γκνάμπρι).

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ