Αθλητισμος

Euro 2020: Σεκιουριτάς δεν άφηνε τον Άλεξ Φέργκιουσον να περάσει

Δεν τον αναγνώρισε - Τι συνέβη στο γήπεδο Γουέμπλεϊ - Δείτε τις εικόνες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
EURO 2020: Σεκιουριτάς στο γήπεδο Γουέμπλεϊ δεν κατάλαβε ότι είχε απέναντί του τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον
EURO 2020: Σεκιουριτάς στο γήπεδο Γουέμπλεϊ δεν κατάλαβε ότι είχε απέναντί του τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον @LizzieG92026798/Twitter

Σεκιουριτάς στο γήπεδο Γουέμπλεϊ δεν αναγνώρισε στον σερ Άλεξ Φέργκιουσον και δεν τον άφηνε να περάσει με το αυτοκίνητο στο parking των VIP.

Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον πήγε την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ανάμεσα στην Αγγλία και τη Σκωτία για το Euro 2020. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Μόνο που στην είσοδο των VIP ο σεκιουριτάς δεν τον αναγνώρισε και δεν τον άφηνε να περάσει με το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ των VIP.

«Δεν μπορείτε να περάσετε. Δεν ανήκετε εδώ» είπε στον σερ Άλεξ Φέργκιουσον ο σεκιουριτάς. Έχοντας κατακτήσει πρωτάθλημα και κύπελλο Αγγλίας, καθώς και Champions League με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Σκωτσέζος που παρέμεινε για πολλά χρόνια στον πάγκο των «Κόκκινων Διαβόλων», δεν έκρυψε την έκπληξή του για το περιστατικό.

Τελικά, δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινίσεις, το συμβάν θεωρήθηκε λήξαν, ωστόσο οι εικόνες από το περιστατικό με τον σεκιουριτά και τον Φέργκιουσον συνεχίζουν να κάνουν τον γύρο των social media. 

Όπως φαίνεται και στις εικόνες έξω από το γήπεδο Γουέμπλεϊ, ο Φέργκιουσον κάθεται στη θέση του συνοδηγού και κοιτάζει με απορία τον σεκιουριτά.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ