Αθλητισμος

Times: Προς αλλαγή η έδρα του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ

Σύντομα θα επισημοποιηθεί η απόφαση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τσάμπιονς Λιγκ
Τσάμπιονς Λιγκ © EPA/SALVATORE DI NOLFI

Δημοσίευμα των Times αναφέρει ότι η UEFA έχει αποφασίσει να μεταφέρει την έδρα του τελικού στο Γουέμπλεϊ λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Τουρκία.

Εξαιρετικά πιθανό μοιάζει το σενάριο αλλαγής της έδρας του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ των Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι. Όπως αναφέρει δημοσίευμα των Times η UEFA σκέφτεται να μεταφέρει την έδρα του τελικού από την Κωνσταντινούπολη στο Λονδίνο και στο Γουέμπλεϊ.

Ο λόγος πίσω από αυτή την σκέψη είναι τα αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού στην Τουρκία με αποτέλεσμα να δημιουργείται ξεκάθαρο πρόβλημα διεξαγωγής του τελικού της διοργάνωσης, ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι, που είναι προγραμματισμένος στις 29 Μαΐου στο στάδιο «Ataturk», τόσο από την πλευρά των παικτών και των ομάδων, όσο κι από πλευράς μετακίνησης των οπαδών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους Times, η βρετανική κυβέρνηση είναι ήδη σε επαφές με την UEFA και την αγγλική Ομοσπονδία και οι τελικές αποφάσεις αναμένονται εντός της εβδομάδας.

Σε περίπτωση που αλλάξει η έδρα του τελικού, η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία είναι έτοιμη να μετακινήσει όλους του αγώνες play offs, που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν στο Γουέμπλεϊ το ίδιο Σαββατοκύριακο με αυτό του τελικού, σε άλλα γήπεδα ή διαφορετικές ημερομηνίες.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ