Αθλητισμος

Συγκινεί ο Ότο Ρεχάγκελ - Τι είπε για την Επανάσταση του 1821

Ο «Ρεχακλής» δεν ξεχνά τα υπέροχα χρόνια που έζησε στην Ελλάδα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ότο Ρεχάγκελ
Ότο Ρεχάγκελ © EUROKINISSI

Ο Ότο Ρεχάγκελ, ο «Ρεχακλής» των Ελλήνων, στέλνει ένα ξεχωριστό και συγκινητικό μήνυμα για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Το δικό του ξεχωριστό και -συνάμα συγκινητικό- μήνυμα στέλνει ο Ότο Ρεχάγκελ για τα 200 χρόνια απο την Ελληνική Επανάσταση.

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος συγκινεί με βίντεο που κοινοποίησε η ελληνική πρεσβεία στο Βερολίνο.

Ο «Ρεχακλής» που οδήγησε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στην κορυφή της Ευρώπης, κατακτώντας το Euro 2004 στην Πορτογαλία, έστειλε τις θερμότερες ευχές του σε όλους τους Έλληνες, κάνοντας ξεχωριστή αναφορά στα 9 υπέροχα χρόνια που πέρασε την Ελλάδα.

«Αγαπητοί μου φίλοι, Έλληνες. Στέλνω τις πιο θερμές ευχές μου για την εθνική σας επέτειο. Συγχαίρω την Ελλάδα για την 200η επέτειο της Επανάστασης. Η Ελλάδα, η χώρα που έζησα 9 εκπληκτικά χρόνια, η χώρα που γνώρισα και ο κόσμος που συνάντησα, με έφεραν σε επαφή με τον ελληνικό πολιτισμό και τη διαχρονική φιλία με τη Γερμανία.

» Οι σχέσεις των χωρών μας πάνε πολύ πίσω στην ιστορία. Ο μεγάλος μας ποιητής Σίλερ έγραψε για παράδειγμα: "Και ο ήλιος του Ομήρου, κοίτα, μας χαμογελά". Με αυτά τα λόγια στέλνω τις πιο θερμές ευχές μου σε όλους τους Έλληνες» ανέφερε στο μήνυμά του ο Ότο Ρεχάγκελ για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ