Αθλητισμος

ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα: Ήττα - χαστούκι για την «Ένωση» με 0-2

Μεγάλη γκέλα για τους παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ στο ΟΑΚΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα: 0-2 - Κυρίαρχος στο ΟΑΚΑ ο «Άγιαξ της Ηπείρου»
ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα: 0-2 - Κυρίαρχος στο ΟΑΚΑ ο «Άγιαξ της Ηπείρου» © EUROKINISSI

Ήττα - σοκ για την ΑΕΚ από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 0-2 στο ΟΑΚΑ για τη Σούπερ Λιγκ

Ανώμαλη προσγείωση για την ΑΕΚ, στο πρωτάθλημα η οποία γνώρισε την ήττα με 0-2 στο ΟΑΚΑ από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη στάθηκε εξαιρετικά στο γήπεδο από το ξεκίνημα του παιχνιδιού απέναντι στους παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ για την 19η αγωνιστική της Super League.

Παίζοντας με υπομονή, μυαλό και δύναμη όπου χρειαζόταν, ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε μεγάλο διπλό στο ΟΑΚΑ. Τα γκολ για τον «Άγιαξ της Ηπείρου» σημείωσαν ο Κρίζμαν με πέναλτι στο 33' (σ.σ. το κέρδισε ο Παντελάκης από τον Ινσούα) και ο Λεό στο 87'.

Η ΑΕΚ ήταν υποτονική, με τις συνεργασίες μεταξύ των παικτών να μη βγαίνουν σε ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης ο Μανόλο Χιμένεθ ξεκίνησε με τρεις αλλαγές. Λόπες, Μάνταλος και Ανσαριφάρντ αντικατέστησαν τους Ινσούα, Γαλανόπουλο και Τάνκοβιτς, με τη διάταξη να γίνεται 4-4-2.

Η «Ένωση» έγινε πιο επιθετική και απείλησε χωρίς όμως να φθάσει σε κάποιο γκολ. Σημειώνεται ότι η ΑΕΚ είχε δύο δοκάρια με τον Μάνταλο (50') και τον Ολιβέιρα (64'). Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την «Ένωση» μετά από ένα αήττητο σερί 6 αγώνων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα: 0-2 - Οι συνθέσεις

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Ινσούα (46' Λόπες), Γαλανόπουλος (46' Ανσαριφάρντ), Σιμόες, Σιμάνσκι (75' Μαχαίρας), Γκαρσία (70' Αλμπάνης), Τάνκοβιτς (46' Μάνταλος), Ολίβειρα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Οικονομόπουλος (77' Ελευθεριάδης), Παντελάκης, Κάργας, Πίρσμαν, Σιόντης (26' Λιάσος), Μπρένερ (63' Σάλιακας), Ντομίνγκεθ, Καρτάλης, Κρίζμαν (63' Παμλίδης), Λεό.

Κίτρινες κάρτες: Ινσούα, Τσιγκρίνσκι - Κάργας, Οικονομόπουλος, Λοντίγκιν, Ελευθεριάδης

Κόκκινες κάρτες: -

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ