Αθλητισμος

Super League: Απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής ο Άρης

Κέρδισε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του διανύει ο Άρης, ο οποίος επικράτησε με σκορ 1-0 του Αστέρα Τρίπολης και βρίσκεται πρώτος στη βαθμολογία της Super League
SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-0 | ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM

Το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του διανύει ο Άρης, ο οποίος επικράτησε με σκορ 1-0 του Αστέρα Τρίπολης και βρίσκεται πρώτος στη βαθμολογία της Super League

Ένα γκολ αρκούσε στον Άρη, προκειμένου να πάρει τη πέμπτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν την Κυριακή με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 7η αγωνιστική της Super League, και φιγουράρουν μόνοι πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι «κιτρινόμαυροι» ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους στο β' ημίχρονο και, παρά τις απουσίες τους, πήραν το προβάδισμα στο 55ο λεπτό, όταν, από το παράλληλα γύρισμα του Γκάμα από τα δεξιά, ο Πασαλίδης στην προσπάθεια να απομακρύνει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Σάκιτς, Μπεναλουάν, Δεληζήσης, Τζέγκο, Ματίγια (86’ Λόπεθ), Μαντσίνι (61’ Σίλβα), Μάνος, Γκαρσία, Γκάμα (77’ Κάτσε).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Σουάρεθ, Πασαλίδης (90’ Φερνάντεθ), Μουνάφο, Βαλιέντε (72’ Ιγκλέσιας), Ριέρα (61’ Γκόμεζ), Τίλικα (72’ Σίτο), Μπαράλες, Κρέσπι (61’ Ορόσκο).

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ