Αθλητισμος

S.U.P. στη Σαντορίνη με ένα υπέροχο βίντεο

Το Santorini S.U.P. – Aegean Classics δεν είναι μια απλή αθλητική διοργάνωση!

30592837_397928577356114_5869118242148057088_n.jpg
Νίκος Παπαηλιού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Santorini S.U.P. - Aegean Classics, το φεστιβάλ σερφ που διεξάγεται με μεγαλη επιτυχία τα τελευταία δύο χρόνια στη Σαντορίνη, μας έχει συνηθίσει σε υπέροχες εικόνες. Το S.U.P. στα μαγικά νερά της Καλντέρας είναι από μόνο του δελεαστικό και έχει μετατρέψει τη Σαντορίνη σε υπέροχο προορισμό ακόμη και Οκτώβρη μήνα. Οι διοργανωτές του φεστιβάλ ωθούν με ειδικά δρώμενα τους επισκέπτες να μάθουν για την ιστορία, τα ήθη και τα έθιμα του νησιού, να γνωρίσουν την κουλτούρα και την τόσο ιδιαίτερη αισθητική που προσφέρει.

«Στόχος μας είναι», λέει ο Κωνσταντίνος Χατζόπουλος, «να διασώσουμε την πανέμορφη αιγαιοπελαγίτικη παράδοσή μας και να φέρουμε περισσότερο κόσμο σε επαφή με τη θάλασσα και τις ασχολίες που μπορείς να κάνεις στο νησί, όπως κωπηλασία, ιστιοπλοΐα κ.λπ. Η ημερομηνία για τον φετινό αγώνα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα, τα προηγούμενα χρόνια ήταν το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Η αποδοχή και η φήμη που έχει δημιουργήσει το παραδοσιακό αυτό νησιωτικό γλέντι είναι πάρα πολύ μεγάλη, γεγονός που μας οδηγεί στο να κάνουμε ακόμα περισσότερα κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου».

Περιμένοντας τις ανακοινώσεις για τη φετινή έναρξη παρακολουθούμε το βίντεο της περσινής διοργάνωσης, όπου μπορεί να δει κανείς τις πανέμορφες εικόνες με τις σανίδες στα νερά του Αιγαίου αλλά και πλάνα από τις εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα το τριήμερο – με την κατάλληλη μουσική υπόκρουση. Το Santorini S.U.P. – Aegean Classics δεν είναι μια απλή αθλητική διοργάνωση, αλλά κάτι πολύ πάρα πάνω. Απολαύστε το.

Δειτε περισσοτερα