Αθλητισμος

Στη φυλακή ο Ροναλντίνιο

Συνελήφθη στην Παραγουάη και θα περάσει από δίκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ροναλντίνιο
Ροναλντίνιο/ © EUROKINISSI/AFP PHOTO/LLUIS GENE

Στη φυλακή ο Ροναλντίνιο μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του στην Παραγουάη: Συνελήφθη με πλαστό διαβατήριο στο αεροδρόμιο της Ασουνσιόν.

Σε μεγάλους μπελάδες βρίσκεται ο Ροναλντίνιο στην Παραγουάη. Όπως έγινε γνωστό, ο Ροναλντίνιο μπήκε στη φυλακή στην Παραγουάη, όπου είχε πάει με τον αδελφό και μάνατζέρ του, Ρομπέρτο Ασίς, για την προώθηση ενός βιβλίου και για μία καμπάνια υπέρ των φτωχών παιδιών. Οι δυο τους συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας Ασουνσιόν επειδή είχαν πλαστά διαβατήρια.

Το Σάββατο πέρασαν από αυτόφωρο και έπειτα από διαπραγματεύσεις ο δικαστής δεν δέχτηκε να τους δώσει μία ποινή και να τελειώσει η ιστορία, αλλά τους παρέπεμψε σε δίκη. Μάλιστα, επειδή αμφότεροι θεωρούνται ύποπτοι φυγής, τέθηκαν σε κράτηση μέχρι να ξεκινήσει η διαδικασία.

Στον Ροναλντίνιο και τον αδελφό του έχουν κατασχεθεί τα κανονικά διαβατήρια λόγω χρεών και άλλων παραβάσεων και για αυτό χρησιμοποιούσαν τα πλαστά. Πάντως, οι δυο τους δηλώνουν αθώοι, όμως το θέμα έχει πάρει διαστάσεις και θεωρείται ιδιαίτερα σοβαρό. Η είδηση ότι ο Ροναλντίνιο μπήκε φυλακή κάνει τον γύρο των social media. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ