Αθλητισμος

Πώς ζει η Θεσσαλονίκη το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού

Οι έρευνες της αστυνομίας, το ελικόπτερο και ο Μαρινάκης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μέτρα ασφαλείας έξω από την Τούμπα
Μέτρα ασφαλείας έξω από την Τούμπα © Eurokinissi Sports/Motion team

Μέτρα ασφαλείας στην Τούμπα ενόψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Λίγες ώρες απομένουν πια για το πολυαναμενόμενο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού, το πρώτο από τα πέντε που θα ακολουθήσουν (για Κύπελλο και πλέι οφ) τους επόμενους μήνες. Είναι επίσης το πρώτο μετά την καταγγελία των Πειραιωτών για την πολυιδιοκτησία που κατηγορείται η Ξάνθη, με συνέπεια τόσο η ακριτική ομάδα όσο και ο ΠΑΟΚ να κινδυνεύουν με βαριά τιμωρία.

Η αστυνομία έχει πάρει τεράστια μέτρα ασφαλείας, στην προσπάθειά της να κυλήσουν όλα ομαλά απόψε στην Τούμπα. Πέρα από τον σωματικό έλεγχο που θα είναι ενισχυμένος κατά την είσοδο των οπαδών στο γήπεδο, σε όλη την περιοχή θα πετά ελικόπτερο και drones.

Παρ’ όλα αυτά στη Θεσσαλονίκη υπάρχει έντονος εκνευρισμός για την έρευνα που έγινε τα ξημερώματα. Αστυνομικοί μαζί με σκυλιά έσπασαν την πόρτα στον Σύνδεσμο Φιλάθλων ΠΑΟΚ Τούμπας, ενώ ακολούθως μπήκαν στο γήπεδο ερευνώντας τα πάντα και απροειδοποίητα. Το μόνο που κατάσχεσαν ήταν ένα πανό και τίποτα άλλο. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έβγαλε ανακοίνωση, όπου γίνεται λόγος «για οργανωμένο σχέδιο με προκλήσεις που έχει εκπονηθεί από την Αθήνα», ενώ στο τέλος αναρωτιέται αν «το πολίτευμα της χώρας μας παραμένει η Προεδρευομένη κοινοβουλευτική δημοκρατία ή πλέον έχει εξελιχθεί σε χούντα του Μαρινάκη».

Όσον αφορά τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ βρίσκεται σε σκέψεις αν θα πάει στο γήπεδο ή όχι.

Ως γνωστόν το παιχνίδι θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το PAOK TV, με τις εγγραφές να έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Επειδή χιλιάδες είναι αυτοί που θα χρησιμοποιήσουν αυτή την πλατφόρμα (κυρίως φίλοι του Ολυμπιακού), υπάρχει σύσταση ώστε η online παραγγελία να γίνει νωρίτερα και όχι την ώρα του αγώνα. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ