Αθλητισμος

Αυτός είναι ο Βούλγαρος οπαδός που σκοτώθηκε στη Θεσσαλονίκη

Από επίθεση χούλιγκαν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θύμα χούλιγκαν Βούλγαρος οπαδός στη Θεσσαλονίκη
Θύμα χούλιγκαν Βούλγαρος οπαδός στη Θεσσαλονίκη / © Facebook

Από επίθεση χούλιγκαν στη Θεσσαλονίκη έχασε τη ζωή τους ένας 28χρονος οπαδός από τη Βουλγαρία. Χτυπήθηκε από Ι.Χ. κατά τη διάρκεια ανθρωποκυνηγητού.

Τραγικό θάνατο βρήκε στη Θεσσαλονίκη ένας 28χρονος οπαδός, ο οποίος χτυπήθηκε από Ι.Χ. μετά από ανθρωποκυνηγητό.

Ο 28χρονος είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη μαζί με εννέα φίλους του από την Βουλγαρία προκειμένου να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα του Σαββάτου ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr ο νεαρός ήταν οπαδός της βουλγαρικής ομάδας Πλόβντιβ, σωματίου που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους οπαδούς του Άρη.

Το χρονικό

Το απόγευμα της Κυριακής (05/01) οι δέκα Βούλγαροι οπαδοί κάθισαν σε καφετέρια της οδού Μαρίας Κάλλας, απέναντι από το Μέγαρο Μουσικής. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ οι οπαδοί φορούσαν καπέλα, κασκόλ και μπλούζες του Άρη. Μόλις έγιναν αντιληπτοί, ομάδα περίπου είκοσι ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους κρατώντας λοστούς, επιτέθηκαν στην παρέα των Βουλγάρων.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της ίδιας πηγής, το 28χρονο θύμα προσπάθησε να ξεφύγει ωστόσο οι κουκουλοφόροι τον έπιασαν και τον χτύπησαν αλύπητα και τον άφησαν αιμόφυρτο στο οδόστρωμα. Διερχόμενη οδηγός δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί και πέρασε πανικόβλητη με το ΙΧ της πάνω από το σώμα του άτυχου νεαρού. Ο Βούλγαρος οπαδός στιγμές αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Η είδηση του θανάτου του νεαρού Βούλγαρου έγινε σύντομα γνωστή στους οπαδούς της Πλόβντιβ. Στη σελίδα της ομάδας στο Facebook αναρτήθηκε η φωτογραφία του με τη φράση: «Αναπαύσου εν ειρήνη».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ