Αθλητισμος

Το ντεμπούτο του Θανάση και η τάπα στον Γιάννη

Αποφασισμένος να βρει ρόλο στους Μπακς είναι ο μεγάλος Αντετοκούνμπο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιάννης Αντετοκούνμπο
Γιάννης Αντετοκούνμπο / © INTIME NEWS/ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Τα ξημερώματα ο Θανάσης έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τους Bucks δίπλα στον Greek Freak αδελφό του.

Όταν το καλοκαίρι ανακοινώθηκε η απόκτηση του Θανάση Αντετοκούνμπο από τους Μπακς, γράφτηκε κατά κόρον σε ντόπια και αμερικανικά ΜΜΕ πως αυτή η κίνηση έχει μοναδικό στόχο στο να έχει… παρέα ο Γιάννης στο Μιλγουόκι. Η πρώτη θητεία του Θανάση στο ΝΒΑ και τους Νικς ήταν πολύ σύντομη και ουσιαστικά δεν τη θυμάται κανείς.

Μόνο που από τότε ο μεγαλύτερος αδερφός Αντετοκούνμπο που παίζει μπάσκετ έχει περάσει τρία χρόνια στην Ευρώπη, όπου μόχθησε για να εξελιχθεί ως παίκτης.

Είναι δεδομένο ότι στα «ελάφια» δεν θα βρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής, όμως δεν θέλει να είναι ο κομπάρσος που θα κουνά απλά την πετσέτα στον πάγκο.

Γι’ αυτό βάζει ήδη τα δυνατά του για να αποδείξει στο τεχνικό τιμ ότι μπορεί να φανεί χρήσιμος όταν χρειαστεί, είτε με την άμυνά του είτε εκμεταλλευόμενος τη δύναμη και την ταχύτητά του σε άμυνα και επίθεση.

Τα ξημερώματα ο Θανάσης έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του, παίζοντας στο φιλικό των Μπακς με τους γείτονες Σικάγο Μπουλς. Παρά την απουσία του Greek Freak, το Μιλγουόκι επικράτησε με 122-112 και ο μοναδικός Αντετοκούνμπο που αγωνίστηκε πήρε πολύ θετικό βαθμό. Σε 20 λεπτά σημείωσε εννιά πόντους και μάζεψε δέκα ριμπάουντ, αγγίζοντας το «νταμπλ-νταμπλ» με το καλημέρα.

Μερικές ώρες νωρίτερα είχε κερδίσει ξανά τις εντυπώσεις. Στην ανοιχτή προπόνηση των Μπακς και στο εσωτερικό διπλό όπου παίχτηκε με κανονικούς διαιτητές και κρατήθηκε σκορ, βρέθηκε στην αντίπαλη ομάδα με τον Γιάννη. Τον έπαιξε πολύ σκληρή άμυνα και στο βιντεάκι που διέρρευσε, βλέπουμε και την εντυπωσιακή τάπα που του έριξε! Όσο για την πάσα του στον αιφνιδιασμό, ε, ας την ξεχάσουμε καλύτερα. 

Giannis getting locked down by Thanasis - Sports Court TV - Milwaukee Bucks Scrimmage

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ