- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το Red Bull Art Of Motion έρχεται φέτος στην ιστορική Ματέρα
Το Red Bull Art Of Motion στην πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης!
Ο κορυφαίος διαγωνισμός free running επιστρέφει και αθλητές από όλο τον κόσμο δίνουν ραντεβού στην εντυπωσιακή Ματέρα της Ιταλίας
Τη σκυτάλη από την κατάλευκη Οία που στολίζει την καλντέρα, θα πάρουν φέτος τα σπίτια-σπηλιές και τα λιθόστρωτα δρομάκια της ιστορικής πόλης Ματέρα, μιας πόλης που θεωρείται μια από τις αρχαιότερες κατοικημένες πόλεις του κόσμου που θα αποτελέσει το τερέν για τους καλύτερους αθλητές free running του κόσμου. Ένας από αυτούς είναι μάλιστα ο Έλληνας πρωταθλητής, Δημήτρης «DK» Κυρσανίδης, που πρόσφατα κέρδισε μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Urban Sports.
O κορυφαίος αγώνας free running που για 7 συναπτά χρόνια, από το 2011 μέχρι και το 2017, μαγνήτισε εκατομμύρια θεατές και κέρδισε τις καρδιές των απανταχού free runners από τη Σαντορίνη, μεταφέρεται στην ιστορική Ματέρα στη νότια Ιταλία, τη φετινή Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.
Η τελική 18άδα των αθλητώ ναπαρτίζεται από τον νικητή του Red Bull Art of Motion 2017 Alexander Titarenko, τον νικητή του Air Wipp Challenge Krystian Kowalewski, τον Ed Scott – νικητή του NAPC 2019, τον νικητή του Lion City Gathering (12 – 15/09), τους 8 αθλητές (4 άντρες: Didi Aloui, Montree Bouwdok, Archie Aroyan, Yurai Miyazaki & τις 4 γυναίκες: Sydney Olson, Aleksandra Shevchenko, Lilou Ruel, Silke Sollfrank) που πήραν την πρόκριση μέσω του Online Qualifier, και τους 5 free runners όπως θα αναδειχθούν από τον On site Qualifier που θα πραγματοποιηθεί στη Ματέρα την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στην αυλή του μοναστηριού του Sant'Agostino και η τελευταία θέση θα δοθεί σε «wildcard»Ιταλό free runner.
O Έλληνας πρωταθλητής free running και 2 φορές νικητής του Red Bull Art of Motion Δημήτρης “DK” Κυρσανίδης είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό τον On site Qualifierκαι να διεκδικήσει για μια ακόμα φορά την θέση του στην κορυφή της παγκόσμιας free running σκηνής!
O τελικός του Red Bull Art of Motion θα γίνει δίπλα στο εντυπωσιακό Palazzo del Casale, όπου στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία του οργανισμού Matera Basilicata 2019.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς διαμορφώνεται μετά το Μουντιάλ 2026
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Ξαναπάτησε χορτάρι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού
Το μήνυμα του μετά τον χαμένο τελικό
Η αναφορά του για το Μουντιάλ δεν άργησε να γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Αρχίζει πειθαρχική έρευνα
O «Κing Kev» ήταν δυο φορές κάτοχος της Χρυσής Μπάλας
Οι παίκτες προσγειώθηκαν στη Μαδρίτη με το τρόπαιό τους
Αν περάσει το εμπόδιο της Ντινάμο Κιέβου
Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να σηκώσει το τρόπαιο μπροστά στο κοινό της, όμως όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες έγιναν μάρτυρες μιας εμπειρίας που ξεπέρασε το αποτέλεσμα.
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Πότε θα διεξαχθούν οι αγώνες
Οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν δακρυγόνα και αύρες νερού
Η νέα «προσθήκη» της FIFA
Το πιο κερδοφόρο Παγκόσμιο Κύπελλο της ιστορίας - Ενισχύεται η θέση του Τζιάνι Ινφαντίνο
Δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά του ο 48χρονος προπονητής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το στιγμιότυπο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.