Αθλητισμος

Συγκίνηση - Το απρόσμενο δώρο στον Μιχαΐλοβιτς

Οι παίκτες της Μπολόνια είπαν ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον ασθενή προπονητή τους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Introducing Heidi Klum: The New Face Of Perfectil

Οι παίκτες της Μπολόνια είπαν ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον προπονητή τους Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, ο οποίος πάσχει από λευχαιμία και ξεκίνησε τον δεύτερο κύκλο χημειοθεραπειών.

Είναι γνωστή από τις αρχές του καλοκαιριού η μάχη ζωής που δίνει ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής της Μπολόνια πάσχει από λευχαιμία και παλεύει καθημερινά. Όμως παραμένει στην ομάδα, παρακολουθεί τις προπονήσεις από το δωμάτιό του στο νοσοκομείο από κλειστό κύκλωμα και στις πρώτες δύο αγωνιστικές του Αυγούστου πήγε στο γήπεδο να κοουτσάρει με ειδική άδεια.

Αυτές τις μέρες έχει ξεκινήσει ένας δεύτερος κύκλος χημειοθεραπειών, οπότε ήταν αδύνατο να μεταβεί στην Μπρέσια για το κυριακάτικο ματς με την τοπική ομάδα. Η Μπολόνια νίκησε με 4-3 –αν και έχανε στο ημίχρονο με 3-1– και μόλις η αποστολή επέστρεψε στη βάση της, αντί να πάνε όλοι σπίτια τους, πέρασαν πρώτα από το νοσοκομείο.

Αν και ήταν αργά το βράδυ, το πρωτόκολλο έσπασε για λίγο, αφού οι ποδοσφαιριστές της Μπολόνια πήγαν κάτω από το παράθυρο του προπονητή τους και άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του, όπως και άλλα συνθήματα. Αυτός βγήκε συγκινημένος στο παράθυρο για να τους ευχαριστήσει και να τους πει δυο λόγια, και κατόπιν όλοι αποχώρησαν για να μη διαταράξουν άλλο την ησυχία των ασθενών.

ΥΓ: Στον τίτλο του βίντεο αναγράφεται λανθασμένα πως ήταν οπαδοί της Μπολόνια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ