Αθλητισμος

Οι τελευταίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό

Η οργή του Νταμπίζα και οι σκέψεις του Αλαφούζου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δώνης
Γιώργος Δώνης / © INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης δήλωσε δύο φορές μετά το τέλος του ματς με τον Άρη ότι σκέφτεται την παραίτηση.

Ακόμη προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν στον Παναθηναϊκό τι συνέβη την Κυριακή το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και η ομάδα τους διασύρθηκε μέσα στο γήπεδο για μια ακόμη φορά.

Από την ώρα που το ματς εξελισσόταν, κυκλοφόρησε η έντονη δυσαρέσκεια του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος το τελευταίο διάστημα ασχολείται πιο ενεργά με τον σύλλογο. Ο Γιώργος Δώνης δήλωσε δύο φορές μετά το τέλος του ματς με τον Άρη ότι σκέφτεται την παραίτηση και όλοι λένε πως σήμερα θα είναι μέρα εξελίξεων στον Παναθηναϊκό.

Το πρωί ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Νταμπίζας μίλησε στους παίκτες και τους τα έχωσε χοντρά. Λέγεται πως έριξε σε αυτούς όλη την ευθύνη, καλύπτοντας τον προπονητή. Η αλήθεια είναι πως οι παίκτες του «τριφυλλιού» βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου και φυσικά έχουν μεγάλες ευθύνες. Όμως, τόσο ο Δώνης με την ανεπάρκειά του να δημιουργήσει κάτι καλό από τον πάγκο όσο και ο Νταμπίζας με τις αλλοπρόσαλλες μεταγραφές που έκανε το καλοκαίρι, έχουν πολύ μεγάλο μερίδιο στην «πράσινη» κατάντια. Και φυσικά βέβαια ο Αλαφούζος με την όλη στάση του, ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια.

Το ρεπορτάζ λέει πως ο Νταμπίζας είπε τηλεφωνικά στον Αλαφούζο να μην αλλάξει τα πράγματα ως την Κυριακή, που στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όμως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αναμένεται να ενεργήσει αυτοβούλως και τις επόμενες ώρες θα περιμένουμε τις αποφάσεις του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ