Αθλητισμος

Οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα έφεραν άρμα μάχης μπροστά στο γήπεδο

Ενόψει του αποψινού αγώνα ρεβάνς με την ελβετική Γιουνγκ Μπόις

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tenk.jpg
Άρμα μάχης / © EPA

«Θύελλα» αντιδράσεων προκάλεσε η ενέργεια οπαδών του Ερυθρού Αστέρα να παρκάρουν ένα. τανκ έξω από το γήπεδο, ενόψει του αποψινού αγώνα ρεβάνς με την ελβετική Γιουνγκ Μπόις.

«Θύελλα» αντιδράσεων προκάλεσε η ενέργεια οπαδών του Ερυθρού Αστέρα να παρκάρουν ένα... τανκ έξω από το γήπεδο της ομάδας, ενόψει του αποψινού αγώνα ρεβάνς με την ελβετική Γιουνγκ Μπόις για τα πλέι οφ του Champions League. Η σερβική ομάδα ελπίζει να περάσει για δεύτερη σερί σεζόν στους ομίλους της διοργάνωσης, καθώς η πρώτη αναμέτρηση έληξε ισόπαλη 2-2, και το άρμα μάχης, ένα ανακαινισμένο T-55 που αγοράστηκε από μια αποθήκη του στρατού, σταθμεύθηκε έξω από το στάδιο ως «ατραξιόν», όπως ανέφερε ο Ερυθρός Αστέρας στη σελίδα του στο Facebook.

Όμως, η κίνηση αυτή δίχασε τους φιλάθλους και καταδικάστηκε σθεναρά στη γειτονική Κροατία...

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιοβάνοβιτς: Υπάρχει απογοήτευση για τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ, αλλά έχουμε όμορφα χρόνια μπροστά μας
Γιοβάνοβιτς: Υπάρχει απογοήτευση για τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ, αλλά έχουμε όμορφα χρόνια μπροστά μας

Ιβάν Γιοβάνοβιτς και Τάσος Δουβίκας έδωσαν το «παρών» στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της φιλικής αναμέτρησης της Εθνικής Ελλάδας με αντίπαλο την Ιταλία

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY