Αθλητισμος

Οι Ουόριορς μπορούν και χωρίς τον Ντουράντ

Μεγάλη νίκη στο Τορόντο, στο κορυφαίο ματς της χρονιάς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς
Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς © EPA/WARREN TODA SHUTTERSTOCK OUT

Για ένα σουτ, οι Τορόντο Ράπτορς έχασαν την πρώτη ευκαιρία να κατακτήσουν τον πρώτο τους τίτλο στο ΝΒΑ.

Για ένα σουτ, οι Τορόντο Ράπτορς έχασαν την πρώτη ευκαιρία να κατακτήσουν τον πρώτο τους τίτλο στο ΝΒΑ. Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς απέδειξαν πως έχουν την καρδιά του πρωταθλητή και με σκορ 106-105 απέδρασαν από τον Καναδά, μειώνοντας τη σειρά των τελικών σε 3-2.

Τα πάντα πήγαν στραβά για τους «πολεμιστές» τα ξημερώματα και πρώτα απ’ όλα με τον Κέβιν Ντουράντ. Ο MVP των δύο προηγούμενων τελικών σειρών, επέστρεψε για να βοηθήσει την ομάδα του, αλλά δεν άντεξε πολύ. Ένα στραβοπάτημα τον έστειλε υποβασταζόμενο στα αποδυτήρια και λογικά νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σειράς. Αρχικά δεν πτοήθηκαν οι Ουόριορς, που πήραν διαφορά 15 πόντων. Όσο περνούσε η ώρα όμως, τόσο μείωναν τη διαφορά οι Ράπτορς, οι οποίοι με τη διαιτητική βοήθεια σε τρεις τουλάχιστον κρίσιμες φάσεις, πήραν προβάδισμα 103-97.

Κι ενώ όλος ο Καναδάς ονειρευόταν τον τίτλο από σήμερα κιόλας, οι Splash Brothersείχαν άλλη άποψη. Με τρία τρίποντα από Κάρι και Τόμπσον, το Γκόλντεν Στέιτ πήρε το προβάδισμα και δεν το έχασε ως το τέλος.

Ο Κάιλ Λάουρι, ο παλιότερος παίκτης των Ράπτορς είχε την ευκαιρία να γίνει ήρωας, όμως στο τελευταίο σουτ λιγοψύχησε, σημαδεύοντας το ταμπλό. Επόμενο ματς στο Όκλαντ την Παρασκευή τα ξημερώματα. 

FULL Microsoft Xbox E3 2019 Press Conference

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ