Αθλητισμος

Ελληνικό μπάσκετ… ώρα μηδέν

Επεισοδιακή και ανολοκλήρωτη η συνάντηση στο γραφείο του υφυπουργού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
basket-sinantisi
Στιγμιότυπο από τη συνάντηση © INTIME/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Η πρωτοβουλία του Γιώργου Βασιλειάδη να φωνάξει τους ηγέτες των «μεγάλων» στο μπάσκετ, πήγε άπατη. Όχι μόνο δεν βγήκε άκρη από τη συνάντηση Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αδερφών Αγγελόπουλων και Μάκη Αγγελόπουλου της ΑΕΚ, αλλά ουσιαστικά αυτή έληξε πρόωρα και επεισοδιακά.

Το μίτινγκ στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού ξεκίνησε λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ της Παρασκευής και γύρω στις 22.30 ο Γιαννακόπουλος αποχώρησε. Τότε άρχισε και το γαϊτανάκι κατηγοριών μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Η «ερυθρόλευκη» μεριά υποστηρίζει πως ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟ έφτυσε τον παράγοντα των Πειραιωτών, Γιώργο Σκινδήλια, με τον Γιαννακόπουλο να το διαψεύδει και από τη μεριά του να υποστηρίζει πως δέχτηκε ύβρεις από τους Αγγελόπουλους του Ολυμπιακού, σπρωξίματα και απειλές για «ξύλο έξω από την αίθουσα», τη στιγμή που κατηγορεί τον Βασιλειάδη για απάθεια μπροστά στο συμβάν. Όπως είναι λογικό και τα παραπάνω διαψεύδονται από τη μεριά των «ερυθρόλευκων».

Παρά την πρόωρη αποχώρηση του Γιαννακόπουλου από το γραφείο, οι υπόλοιποι συμμετέχοντες έμειναν για πάνω από 90 λεπτά, με το «αφεντικό» του ΠΑΟ να περιμένει στο πάρκινγκ.

Εκεί, μέσω συνεχών stories στο Instagram μετέδιδε εικόνες από την ισχυρή αστυνομική παρουσία, που τη «χρέωνε» στους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Εν τέλει είδαμε σε live σύνδεση από το κινητό του Γιαννακόπουλου(!)  την αποχώρηση των Αγγελόπουλων, με τον φαρμακοβιομήχανο να τους φωνάζει: «Πάνω Γιώργο έκανε τσαμπουκάδες και τώρα θες 200 αστυνομικούς για να φύγεις; Πάντα έτσι κάνετε οι Ολυμπιακοί. Θρυλικοί μάγκες Αγγελόπουλοι» και πρόσθεσε το παλιό γηπεδικό σύνθημα «Αντίο, αντίο εκεί στην Α2»!

Το μοναδικό ουσιαστικό που μάθαμε από αυτή τη συνάντηση-παρωδία είναι ότι το ΣΕΦ δεν θα χρειαστεί να ανοίξει για το ντέρμπι της Κυριακής. Για λόγους ασφαλείας δεν θα πάει ούτε η αποστολή του Παναθηναϊκού στο γήπεδο και το ματς θα κατακυρωθεί υπέρ του «τριφυλλιού», αφού ο Ολυμπιακός εμμένει στην απόφασή του να μην παίξει. Το φύλλο αγώνος θα συμπληρωθεί και θα κλείσει στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ και μένει να δούμε αν θα επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσεις στην ομάδα του Πειραιά. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ