Αθλητισμος

Ολυμπιακός vs. Παναθηναϊκός απόψε

Με ντέρμπι ξεκινά η σαιζόν στο μπάσκετ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
51325-104942.JPG

Με ντέρμπι ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα για τους «αιώνιους» με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον νταμπλούχο Παναθηναϊκό στο άδειο ΣΕΦ (19:15, ΔΤ).

Οι πρωταθλητές Ευρώπης είναι τιμωρημένοι από τον περσινό τρίτο τελικό των playoffs και θα υποδεχθούν χωρίς κόσμο τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα με -2 βαθμούς, κάτι που συνεπάγεται πως σε περίπτωση ήττας τότε δεν θα υπάρχουν πιθανότητες για την πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας. Αν, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα, τότε θα διατηρήσουν τις ελπίδες τους για την πρωτιά και το πλεονέκτημα έδρας. Αγωνιστικά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματίας Έισι Λο, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Μίρζα Μπέγκιτς.

Από την άλλη, ο Αργύρης Πεδουλάκης ίσως και να μην έχει την παραμικρή απουσία, καθώς ο Ρόκο Λένι Ούκιτς βρίσκεται στην αποστολή, παρά το γεγονός πως εξαιτίας του τραυματισμού ήταν προγραμματισμένο να επιστρέψει στα τέλη Νοεμβρίου και δεν αποκλείεται να βρεθεί στη δωδεκάδα, από τη στιγμή που προπονήθηκες εχθές (14/10). Κανονικά θα παίξει όπως όλα δείχνουν και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρόσφατο Eurobasket, ωστόσο πλέον είναι έτοιμος να μπει στο παρκέ.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Χριστοδούλου, Γκόντας και Παναγιώτου.

Δ.Κ.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.