Αθλητισμος

Χρυσός και Παγκόσμιος ο Λευτέρης Πετρούνιας (video)

Για τρίτη σερί διοργάνωση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
18563770.jpg
© EPA/ANDRE PICHETTE

Για τρίτη σερί διοργάνωση ο Λευτέρης Πετρούνιας στέφεται παγκόσμιος πρωταθλητής. Ο κορυφαίος αθλητής όλων των εποχών στους κρίκους έδειξε την κλάση και την ανωτερότητά του και στην Ντόχα, όπου διεξάγεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής.

Δείτε την προσπάθεια που χάρισε στον έλληνα πρωταθλητή μία ακόμη μεγάλη διάκριση στους κρίκους. Ακόμη και τραυματίας ή με πυρετό ο Λευτέρης παραμένει ο Άρχοντας των Κρίκων. 

Η προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια

Παρά το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί στον ώμο, ο Έλληνας αθλητής κατέκτησε το τρίτο του χρυσό μετάλλιο στην διοργάνωση, συγκεντρώνοντας την καλύτερη βαθμολογία από τους υπόλοιπους αντιπάλους του (15,366β.) που έλαβαν μέρος στον τελικό του αγωνίσματος.

Ο έλληνας Ολυμπιονίκης, μετά τα χρυσά μετάλλια στην Γλασκώβη (2015) και στο Μόντρεαλ (2017) ανέβηκε για τρίτη φορά στο ψηλότερο σκαλό του βάθρου σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ σε λίγες ημέρες θα μπει στο χειρουργείο, για να αποκαταστήσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στον αριστερό ώμο.

Με το μετάλλιο αυτό ο Πετρούνιας «έγραψε ιστορία» καθώς έγινε ο πολυνίκης Έλληνας στη διοργάνωση, ξεπερνώντας τον Βλάση Μάρα που έχει δύο χρυσά κι ένα χάλκινο. Ο Πετρούνιας έχει ακόμα τέσσερα χρυσά σε Ευρωπαϊκό και φυσικά το Χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Ρίο. 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ