Αθλητισμος

Από «Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ» τώρα θα λέγεται «Μπεϊτάρ Τραμπ Ιερουσαλήμ» (εικόνα)

Η καλύτερη ομάδα ποδοσφαίρου της «ιερής» πόλης τιμά τη «θαρραλέα» απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
beitar.jpg

Η καλύτερη ομάδα της Ιερουσαλήμ μετονομάζεται για να τιμήσει την απόφαση του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών να μεταφέρει την αμερικανική πρεσβεία στην πόλη τους. Η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ θα λέγεται πια Μπεϊτάρ Τραμπ Ιερουσαλήμ.

«Για 70 χρόνια η Ιερουσαλήμ ανέμενε διεθνή αναγνώριση, μέχρι ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, σε μία θαρραλέα κίνηση, αναγνώρισε την Ιερουσαλήμ ως αιώνια πρωτεύουσα του Ισραήλ. Ο πρόεδρος Τραμπ έδειξε κουράγιο και αληθινή αγάπη στον λαό του Ισραήλ και την πρωτεύουσά τους και αυτές τις μέρες άλλες χώρες ακολουθούν την κίνησή του, δίνοντας στην Ιερουσαλήμ τον δικαιωματικό τίτλο της. Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, ένας από τα πιο εξέχοντα σύμβολα της πόλης, θα ήθελε να τιμήσει τον πρόεδρο για την αγάπη και την υποστήριξή του με μία δική του κίνηση.

Αποφασίσαμε να προσθέσουν στην ονομασία του συλλόγου το όνομα του Αμερικανού προέδρου που έγραψε ιστορία και από τώρα θα αποκαλούμαστε Μπεϊτάρ Τραμπ Ιερουσαλήμ. Τη μεγαλύτερη αγάπη μας για τον πρόεδρο. Θα νικήσουμε», αναφέρει η ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ομάδας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ