- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οι Έλληνες survivors στην Ευρώπη
Δύο συμπατριώτες μας διεκδικούν Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ
Μετά και τον αποκλεισμό της ΑΕΚ πριν από έναν μήνα στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, μείναμε χωρίς ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του ποδοσφαίρου. Ελληνική εκπροσώπηση πάντως εξακολουθεί να υπάρχει τόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ όσο και στο Γιουρόπα.
Στη μία το μεσημέρι, η Ρόμα του Κώστα Μανωλά θα μπει στην κληρωτίδα μαζί με τις Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Μπάγερν, Σεβίλλη και Γιουβέντους. Οι Ρωμαίοι είναι ξεκάθαρο αουτσάιντερ, ενώ περισσότερες ελπίδες φαίνεται να έχει η Μαρσέιγ του Κώστα Μήτρογλου.
Με τον διεθνή σέντερ φορ να είναι βασικός, οι Γάλλοι νίκησαν για δεύτερη φορά χθες την Μπιλμπάο και πέρασαν στα προημιτελικά του Γιουρόπα, με την κλήρωση να γίνεται στις 14.00.
Πέρα από τη Μαρσέιγ, συμμετέχουν ακόμη οι Ατλέτικο Μαδρίτης, Σπόρτινγκ, Άρσεναλ, Λάτσιο, Λειψία, Σάλτσμπουργκ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οκτώ ομάδες από ισάριθμες διαφορετικές χώρες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς μπορεί να τερματίσει 6ος στη βαθμολογία της Euroleague
Η νέα θέση της χώρας μας και τι ισχύει
Τα πλάνα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου
Τα ζευγάρια των ημιτελικών
Παρά τη νίκη της με 3-1
«Ελπίζουμε ότι μέχρι τότε η κατάσταση θα είναι ειρηνική», δήλωσε ο πρόεδρος της FIFA
Στο μικροσκόπιο μηνύματα και καταγγελίες για σύγκρουση συμφερόντων
Ένας εξ αυτών μάλιστα έχασε τις αισθήσεις του για λίγα λεπτά
Η ομάδα αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου
Θρήνος στην «πράσινη» οικογένεια
Συνεχίζεται η πτωτική πορεία του Έλληνα τενίστα
Πότε θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες
Μεγάλη ανατροπή για τους Γερμανούς παρά την υπερπροσπάθεια της «Βασίλισσας»
Στα ημιτελικά για δεύτερη συνεχή χρονιά
Η ΑΕΚ με σπουδαία ανατροπή στο φινάλε, επικράτησε της Μπανταλόνα με 72-67 στη Sunel Arena και προκρίθηκε στο F4 του BCL
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.