Αθλητισμος

Εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ στο κτίριο της ΕΡΤ3 (εικόνες)

Διέκοψαν το δελτίο ειδήσεων και πέταξαν φέιγ βολάν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
paok_new.jpg

Απίθανα πράγματα συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2018. Το απόγευμα της Τρίτης καμιά 50αριά οπαδοί του ΠΑΟΚ «μπούκαραν» στα γραφεία της ΕΡΤ 3 στη Θεσσαλονίκη, απαιτώντας να βγάλουν... διάγγελμα στον ελληνικό λαό!

Εν τέλει, συνέταξαν μια ανακοίνωση που διαβάστηκε στον αέρα, αμέσως μετά το τέλος του ματς μπάσκετ ΠΑΟΚ-Καρσίγιακα που μεταδόθηκε απο το κρατικό κανάλι της Βορείου Ελλάδος!

thestival-paok.jpg

Μεταξύ διάφορων χαρακτηρισμών, τονίστηκε πολλάκις ότι «οι τρεις ομάδες της Αθήνας έχουν ενωθεί σε μία για να πολεμήσουν τον ΠΑΟΚ», ενώ κάλεσαν τον κόσμο της ομάδας σε διπλό συλλαλητήριο.

Το πρώτο θα γίνει την Πέμπτη το απόγευμα στην Καμάρα, παραμονή της εκδίκασης της έφεσης για το -3, ενώ το δεύτερο την Κυριακή το μεσημέρι στην πλατεία Αριστοτέλους, ενώ υπογραμμίστηκε πως θα ακολουθήσει πορεία για το γήπεδο της Τούμπας, όπου στις 19.30 εκείνης της μέρας θα αγωνιστούν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Αυτήν τη στιγμή το ματς είναι αποφασισμένο να γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

thestival-poak23423.jpg

Η μακροσκελής ανακοίνωση έκλεισε με το υστερόγραφο: «Καμία ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη».

Κατέθεσε έφεση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ άσκησε την έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που δεν διεξήχθη λόγω του αντικειμένου που έστειλε στο νοσοκομείο τον Όσκαρ Γκαρθία. Μάλιστα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» ζήτησε να εκδικαστεί άμεσα η υπόθεση.

Με βάση το σχετικό, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητεί από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ να εκδικάσει την υπόθεση το συντομότερο δυνατό και αναμένει ενημέρωση για το πότε θα οριστεί η εκδίκαση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ